copypast_protection

donderdag 18 juli 2013

Wat is een BDSM Munch, en waar vind ik er een?

Wat is een BDSM Munch?


Gevoel voor BDSM heb je of je hebt het niet. Als je het niet hebt, kan je het ook niet leren. Net zoals je een fervente voetballer niet kan wijsmaken dat hengelen ook een spannende sport is.

Maar als de letters BDSM bij jou iets doen kriebelen, is het beslist de moeite waard om er iets mee te doen en dat begint met erover te praten.

Jouw vragen kunnen stellen aan hen die er mee bezig zijn. Alleen zij kunnen je vertellen wat een verrijking BDSM in hun leven gebracht heeft.

Hoeveel plezier, deugd en genot ze er aan beleven en hoe ze er steeds verder in groeien.

Een Munch is dus een bijeenkomst van mensen die interesse hebben, of bezig zijn met BDSM, gewoonlijk in een restaurant of café, en mensen zijn vrij om te gaan en te vertrekken binnen de aangegeven uren..

Het doel, is in de eerste plaats om kennis te maken, maar sommige munches hebben ook events die ze daar komen aankondigen vanuit de lokale organisaties..

Mensen helpen vaak het meest de mensen die nieuwsgierig zijn naar de levensstijl, en om A/anderen te ontmoeten die hulp bieden met informeren en om hen op hun gemak te stellen..

Munches kunnen ook de plek zijn om advies te geven of om verhalen te vertellen over vroegere BDSM ervaringen..

Niet zoals op een speel-avond (spel-fuif), zijn Munches eerder casual waar GEEN fetish kledij gedragen wordt en waar er ook NIET gespeeld wordt..

Sommige Munches hebben een specifieke focus, zoals spiritualiteit of zwepen..wil je weten waar de Munch is het dichts bij jou?
In Belgie (Vlaanderen) zijn dit:
(persoonlijk vind Ik niet dat je best kiest voor die van JongBdsm, aangezien die zeer klein en beperkt is, en er ook andere beperkingen zijn, naast het feit dat ze in een uiterste uithoek van Vlaanderen liggen)

Voor Nederland is dit:


Wil een gezelschap om je te vergezellen?
stuur dan een mailtje naar crakske@gmail.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten