copypast_protection

maandag 20 mei 2013

Strappado Bondage

Strappado Bondage


de gezonde Strappado

Strappado bondage is mogelijk een van de gevaarlijkste, maar bij veel subjes ook één van de heerlijkste vormen van bondage. Er zijn verschillende bondage dialecten mogelijk, als bondage al een taal zou zijn, waarbij de gemeenschappelijke factor toch het naar achteren binden van de armen is.
in kort kan je volgende stijlen dus combineren:
- benen gescheiden, spreidbaar onder de benen of enkels vastgemaakt voor spreidstand
- benen bij elkaar
- ellebogen gebonden, niet gebonden
- koord rond de nek/collar het hoofd neerwaarts dwingend (voor veiligheidsredenen is het belangrijk dat je vooral de voorkant van de nek verlicht van alle druk)
- haren worden ook vaak vastgebonden, om het hoofd naar achteren te trekken.

sessie van elise in Leuven


Hierbij moet je altijd bij het bonderen opletten dat je het schoudergewricht niet te zeer belast, aangezien Strappado in de middeleeuwen gebruikt werd als een foltertechniek, ben je dus gewaarschuwd!!

hier de link naar de middeleeuwse folter techniek:
http://en.wikipedia.org/wiki/Strappado

Wat Strappado zo geil maakt is dat houding waarin het subje wordt gedwongen, hierbij vaak haar kontje mooi presenterend, voor ultiem fotografisch effect!!

de iets minder gezonde variant
Het is niet aan te raden om je subje te lang in deze positie te laten hangen, dus gebruik je tijd wijs, neem je floggers en foto-apparaten al op voorhand bij de hand.Zoals bovenstaande en onderstaande foto's aantonen, is Strappado uitermate geschikt als visuele tool om de sub nog geiler te laten uitkomen, echte kunst!

voor gevorderden

Strappado met Stijl:

klassieker


Ook binnen FemDom is dit één van de meest toegepaste bondage stijlen:

Lesbische Meesteres in actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten