copypast_protection

dinsdag 14 mei 2013

Papa's hand tussen mijn benen

Papa's hand tussen mijn benen
Het is alweer een aantal jaren geleden, mijn zus was net verloofd en mijn ouders hadden daarom besloten een tuinfeest te organiseren. We woonden in een kleinere plaats in het oosten des lands, waar de huizen ook nog daadwerkelijk tuinen hadden en niet van die betegelde luchtplaatsen zoals de tuinen in de grotere steden er wel uitzagen. Samen met m'n moeder en m'n zus, had ik de tuin versierd met ballonnen en slingers, terwijl m'n vader de barbecue uit de schuur haalde en samen met mijn broers daarvoor al het benodigde klaarlegde.

Het was een prachtige zomerdag en het beloofde nog tot laat in de avond warm te zijn. Suzanne en haar Erik waren dolgelukkig met elkaar en staken dat niet onder stoelen of banken. Ik werd er altijd wat chagrijnig van. Dat constant aan elkaar zitten en het elkaar ongegeneerd staan te zoenen. OK, dat bleef bij brave kusjes wanneer anderen in de buurt waren, maar ik was ze al een aantal keren in de keuken of hal tegengekomen - waar ze dachten even alleen te zijn - en waar ze elkaar dan heftig stonden te tongen. Mijn broers Martin en Richard plaagden mij daar iedere keer mee. Zeiden dat ik jaloers was. Dat wanneer ik wat liever was, ik ook wel een vriendje kon krijgen. Ik had al wel wat vriendjes gehad, maar nog nooit iets langdurigs. Ik was dan ook een aardig stukje jonger dan mijn zus, iets waar ook wel regelmatig grapjes over gemaakt werden. Mijn zus was toen 26, mijn broers 27 en 23. Ik was blij eerder dat jaar 18 geworden te zijn en ein-de-lijk te mogen leren auto rijden en wat later thuis te mogen komen, wanneer ik uit ging. Eigenlijk wilde ik heel graag het huis uit, maar aangezien ik in Zwolle studeerde en dat prima te bereizen was, was dat wat mijn ouders betrof, voorlopig geen optie.

Suzanne was ook pas laat het huis uitgegaan. Pas in het laatste jaar van haar studie, toen ze Erik had leren kennen. Ik weet dat papa dat eerst niet zo leuk vond, maar naarmate hij Erik beter leerde kennen en Suzanne beloofde - en haar belofte nakwam - om nog regelmatig langs te komen, gaf hij brommend toe aan het feit dat een van zijn meisjes het nest ging verlaten. Richard woonde net als ik nog thuis, Martin had een flatje in de stad, maar kwam regelmatig voor een weekend thuis. Zeker als Suzanne er ook was. Die twee waren altijd dikke maatjes geweest. Soms bijna slaande ruzie, maar daarna weer gezellig samen op de bank. Ik snapte dat nooit zo. Suzanne glimlachte dan altijd naar me en zei dan iets als: "Je bent ook nog zo jong..."

Ik heb me altijd een beetje als de vreemde eend in de bijt gevoeld en hoewel ik goed met m'n ouders overweg kon, was het duidelijk dat - in ieder geval bij papa - Suzanne favoriet was. Met spelletjes mocht ik ook niet altijd meedoen. Dan gingen de andere spoorzoeken in het bos bijvoorbeeld, maar dan mocht ik niet mee, omdat ik 'te klein' was. Mama troostte me dan altijd en vertelde me dat er genoeg kinderen in de buurt waren waar ik mee kon spelen, maar ik wilde zo graag met mijn broers en zus mee. In tegenstelling tot hun, kon ik ook niet wachten om op kamers te gaan, maar zoals gezegd, vonden mijn ouders dat niet nodig. Suzanne had altijd op en neer gereisd, dus dan kon ik dat ook wel.

"Wat maak je je er toch druk om," vertelde m'n zus me op een avond, toen ik een jaar of 17 was en weer m'n zin niet had gekregen. "Hier hoef je je eigen potje niet te koken, je hoeft niet elk weekend met vuile was te zeulen en het geld van je bijbaantje spaar je meest op, want zo'n feestbeest ben je niet."

"Maar papa-"

"Papa bedoelt het goed, die houdt je gewoon het liefst thuis. Je weet hoe hij reageerde toen ik het huis uit ging."

"Jawel, maar-"

"Papa is ook gek met jou, dat weet je toch?"

"Jawel, maar-"

"Niks maar, mama vindt het ook fijn dat je nog thuis bent. Gewoon hier nog een jaartje of zo blijven, dan ben je wat ouder, doen ze minder moeilijk."

Dat was ruim een jaar geleden. Suzanne woonde eerst op kamers en daarna al snel bij Erik in. Martin kwam wat minder vaak thuis en Richard was Richard: vond het wel makkelijk dat mama voor het eten enzo zorgde en bleef zo'n eeuwig puberend figuur, die altijd zonder kloppen mijn kamer binnen kwam stormen en dat meestal zo voor elkaar kreeg, dat ik me net stond om te kleden wat standaard leidde tot een flinke ruzie met een hoop geschreeuw en gegil van mijn kant en een brede grijns van zijn kant, totdat papa of mama kwamen kijken wat er aan de hand was. In beide gevallen, werd hij dan resoluut weggestuurd. Papa keek me meestal glimlachend aan en knipoogde voordat hij de slaapkamerdeur achter zich dicht trok. Mama liep meestal mopperend achter Richard aan, hem vertellend, dat hij moest leren kloppen en niet zomaar mijn kamer binnen moest gaan en of hij het dan nooit leerde.

Ik vond het allemaal ontzettend irritant. Ik hield van mijn privacy en het idee dat mijn broer m'n kamer in kwam terwijl ik net in m'n BH en slipje stond, daar kon ik helemaal niet tegen. Sowieso had hij daar niks te zoeken, maar ik voelde me ook nog wat ongemakkelijk met mijn lichaam. Ik was altijd een beetje een jongensachtig meisje geweest. Suzanne had donker, schouderlang haar, droeg jurkjes en rokjes, wat dieper uitgesneden bloesjes e.d. en een mooi, egaal gebruind lichaam waar ik jaloers op was: lange benen, slank, mooie stevige borsten.

Jarenlang was ik kort, stevig en plat geweest. Liep ik het liefst in spijkerbroeken en T-shirts en had ik altijd wel een schram, schaafwondje of blauwe plek op een arm of been. Mama verzekerde me, dat het allemaal nog wel goed zou komen, dat ook zij een laatbloeier was geweest, maar ik had de hoop opgegeven om nog ooit verder te komen dan een kleine B-cup. Maar mama had gelijk gehad. Veel langer ben ik niet geworden, mijn haar is nog steeds jongensachtig kort, maar mijn stevige bouw, wordt nu omschreven als atletisch en wanneer ik naar beneden kijk, zie ik een bescheiden C-cup.

Suzanne had me overgehaald om voor het feest een rok te dragen en uiteindelijk had ik in de winkel een spijkerrok gekocht. Ik had heel lang staan twijfelen over de lengte en uiteindelijk voor een model gekozen, dat tot even boven de knieën kwam. Een shirtje erbovenop en eigenlijk voelde dat niet eens zoveel anders dan een spijkerbroek met T-shirt. Suzanne keek me wat meewarig aan, toen ze me zag, maar lachte vervolgens en zei:

"Het begin is er in elk geval. Je draagt een rok!"

Richard en Martin moesten er natuurlijk grapjes over maken, maar mama vond dat ik er mooi uitzag en papa keek me goedkeurend aan.

Het werd een heel gezellig feest. Er waren veel mensen. Vooral familie en vrienden en nog wat buren. Ik was me toch wel erg bewust van de rok die ik droeg en beeldde me in, dat vooral papa regelmatig mijn kant op keek. Het feest was een succes. Iedereen vond het gezellig en onder het genot van een hapje en diverse drankjes werd het alleen maar uitbundiger en gezelliger.

Toen ik terug kwam van een wc-bezoek trof ik Suzanne en Erik op de trap aan, zij half liggend op de treden met haar benen wijd, terwijl hij tongend en al onder haar jurkje aan het graaien was.

"Jee, Suus! Kan dat niet ergens anders?" riep ik uit. Erik keek even op, maar ging onverstoorbaar verder en begroef zijn gezicht in haar decolleté, terwijl Suzanne haar gezicht mijn kant opdraaide.

"He, zusje.... Je zou dit eens moeten proberen... Word je minder gespannen van! Oh god, Erik, ja!"

Ik draaide me om, om te maken dat ik weg kwam. Veel ervaring mocht ik in dit opzicht dan niet hebben, maar ik was slim genoeg om te weten, dat geen van beiden zich nu nog in kon houden en dat wanneer ik niet wou zien, hoe mijn zwager mijn zus op de trap ging liggen neuken, nu een goed moment was om weg te gaan. Ik liep de gang door richting de keuken waar ik papa tegen het lijf liep.

"Alles goed, meisje?" vroeg hij en ik schudde mijn hoofd en probeerde langs hem heen te lopen.

"He lieverd, wat is er?" papa had mijn arm gepakt en hield me tegen.

"Niks... gewoon... Suzanne en Erik..."

"Staan ze weer te vrijen?" papa schudde zijn hoofd.

"Ja... zoiets..."

"Ze zijn verliefd, meisje, zo zou jij ook doen als je een vriendje had."

"Nietes!" ik was daarvoor veel te privé. Papa lachte naar me.

"Tuurlijk wel, en zeker met wat drank op... word je lekker los."

"Nou, zo los hoeft van mij niet..."

Ik probeerde me los te trekken, terwijl papa zijn wenkbrauwen op trok.

"Hoe bedoel je dat?"

"Uhm.. niks, laat maar. Kan ik helpen dragen?" en ik wees naar de kratten bier die op het aanrecht stonden. Papa negeerde me, zijn blik op de deur naar de gang gericht, zijn hand nog op mijn arm.

"Pap?"

Hij begon naar de deur te lopen. Ik wou hem tegenhouden, maar hij trok me mee.

"Papa!""Stil...," zijn stem rustig, maar commanderend. Ik wist beter dan hem tegen te spreken. Stilletjes liepen we de gang in en het was meteen duidelijk hoe ver Suzanne en Erik gevorderd waren. Het gehijg en zacht gekreun waren niet te missen.

"Oh Erik....," hoorde ik Suzanne kreunen, terwijl er duidelijk een dof, kloppend geluid te horen was. Papa liep voorop, maar langs zijn arm heen, kon ik de blote kont van Erik op en neer zien gaan tussen de benen van mijn zus. Uit dat beetje ervaring dat ik had, wist ik dat het geluid dat ik hoorde, zijn ballen waren die tegen haar billen aansloegen. Mijn zus begon steeds harder te kreunen en Erik leek het tempo op te voeren, het ketsende geluid sneller en sneller. Zijn eigen gehijg zwaarder.

Ik dacht dat papa boos zou worden. Dat hij kwaad tegen ze zou roepen en schelden en vragen waar ze toch in godsnaam mee bezig waren. Dat ze toch niet midden in huis, op de trap!, konden gaan liggen neuken. Ik had verwacht, dat hij Erik kwaad van mijn zus af zou trekken, maar papa deed niets van dit alles. In plaats daarvan draaide hij zich naar me om. Een glimlach op zijn gezicht, een wat glazige blik in zijn ogen, waarvan ik aannam, dat het door de alcohol kwam.

"Kom meisje," zei hij zachtjes en trok me mee terug naar de keuken. Ik volgde stomverbaasd, maar gedwee. Nog enigszins gegeneerd van wat ik net gezien had. En niet zozeer omdat ik het gezien had, maar omdat papa naast me had gestaan en precies hetzelfde had gezien.

"Papa..."

Papa duwde me richting bijkeuken, waar de wasmachine en diepvrieskist onder andere stonden.

"Papa?"

Ik voelde me ineens wat ongemakkelijk. Vooral toen papa de deur achter zich dicht trok.

"P-pap?" vroeg ik aarzelend en hij glimlachte naar me. Hij had m'n arm nog steeds beet en trok me mee naar het raam. Hij keek even door de vitrage naar buiten en zag dat het feest nog in volle gang was. Veel gepraat en gelach, muziek die hard aan stond. Hij leek tevreden toen hij zich weer naar me omdraaide en zijn grip wat versoepelde. Met zijn duim streek hij over mijn bovenarm, zijn andere hand kwam naar mijn gezicht.

Ik voelde een raar gevoel in mijn onderbuik. Hetzelfde als met Edwin, de enige jongen met wie ik ooit seks had gehad, maar toch ook anders. Mijn hart begon luid te bonzen en ik was me ineens superbewust van papa zijn aanrakingen. Hij had m'n arm losgelaten en streelde deze nu, terwijl zijn andere hand mijn gezicht aanraakte, m'n wang streelde, zijn duim die over m'n lippen ging. Het had een bizar, magisch effect op me.

"P-papa...," fluisterde ik, m'n stem niet meer vertrouwend. Ik voelde me paniekerig en op hetzelfde moment wilde ik nergens anders zijn.

"Mijn lief, klein meisje," papa lachte flauwtjes, "Zo'n grote meid nu..."

Het was me niet duidelijk of hij het over Suzanne of over mij had. Zijn hand gleed langs m'n arm naar beneden en pakte mijn hand. Kneep erin. Bijna geruststellend.

"Papa heeft zo'n zin in je...."

Ik moest ineens een paar keer flink slikken. De bijkeuken werkte ineens benauwend. Warm. Ik kreeg moeite met ademhalen. Hij kneep nog een keer in m'n hand. Steviger. Langer. Ik wou me lostrekken en weglopen, maar zijn hand lag nu in m'n nek, terwijl hij mijn hand naar zich toetrok.

"Voel maar...."

Ik voelde de ruwe stof van zijn spijkerbroek en de harde, dikke bobbel eronder. Ik wilde m'n hand wegtrekken, maar papa hield stevig vast.

"Papa!" ik probeerde me los te wurmen, maar hij had me tegen de wasmachine aangeduwd en drukte me er bijna bovenop. Zijn hand stevig in m'n nek, een knie tussen mijn benen en zijn hand die de mijne over zijn kruis liet gaan. Hij begon zachtjes te hijgen.

"Mmm ja schat.... Lekker... Voel hoe hard papa voor je is.... Toe maar..."

"P-papa..." ik wou zeggen, dat ik niet wou, maar op hetzelfde moment.... Ik wist dat het fout was. Dat papa's dit niet met hun dochters hoorden te doen en op hetzelfde moment... Dit effect had Edwin nooit op mij gehad.

"Papa heeft al zo lang zin in je schat... " zijn gezicht kwam dichterbij en toen voelde ik zijn vochtige lippen in mijn nek. Het puntje van zijn tong dat m'n huid aanraakte, het lichte zuigen van zijn lippen.

"Oh papa...," mijn lichaam reageerde vanzelf. Ik liet me tegen hem aanleunen. Zijn hand gleed van m'n nek naar beneden, streelde m'n rug terwijl zijn lippen over m'n kaak naar m'n mond gingen.

"Meisje toch....," zijn tong tussen mijn lippen, voorzichtig, harder toen ik niet meteen reageerde, papa zijn tong die mijn mond ingleed, mijn tong opzocht, zijn lippen die de mijne bijna pletten, doordat zacht en voorzichtig overgingen op ruwer en harder. Zijn hand die grip kreeg op een bil en daar stevig in kneep. Zijn andere hand ging naar mijn andere bil en hij drukte zich stevig tegen me aan en er was geen enkele twijfel over de harde bobbel die tegen mijn onderbuik aanduwde.

Bijna automatisch gleden mijn handen naar boven, om papa zijn nek heen. Ik was van de wereld.

"Heb jij ook zo'n zin in papa, lieverd? Hmm? Zo lekker geil geworden van je zus en Erik?" hijgde hij zachtjes in m'n oor.

"J-ja...," de stem leek niet van mij.

"Had je mee willen doen?" een kus in m'n nek, handen die m'n billen hard kneedden, "Mmm? Lijkt je dat lekker? Met je zus en zwager meedoen?"

Ik wist het niet. Ik wist niks meer, behalve dat m'n slipje nat werd en ik alles zou doen wat papa van me zou vragen. Zijn tong kwam weer in m'n mond en we tongden heftig, terwijl papa zijn harde, nog verstopte paal tegen m'n buik aanwreef.

"Lekker met z'n drieen? Suusje is zo lekker.... komt zoveel.... Ohh....," hij kreunde in m'n oor, "Suusje was zo goed voor papa.... Wil jij ook zo goed voor papa zijn?"

Hij keek me ineens aan. Zijn ogen donker en ik herkende de blik nu. Edwin zijn ogen hadden ook zo donker gestaan net voordat hij zich bij mij naar binnen begon te stoten.

Papa en Suzanne?

Hij leek de blik in mijn ogen te lezen en lachte zachtjes.

"Alles wat ze weet, heeft ze van mij....," een natte, warme kus op mijn mond, "En Erik.... houdt wel van delen...." de kus verdiepte zich. Zijn handen om mijn gezicht. Hij keek me aan.

"Jongens als hij.... kunnen nog veel leren van een ervaren vent als ik....," zijn duimen streelden mijn gezicht, "En Suus vindt het maar wat lekker... Wil altijd meer.... En nu jij.... in je rokje en strak shirtje.... mooie tieten... echt een meisje nu, hè? Een meisje voor papa...."

En hij drukte zich weer tegen me aan, zijn handen zochten onder mijn rokje naar mijn slipje. Zonder enige aarzeling gleed zijn hand voor over mijn buik heen naar onderen.

"Goed zo!" papa gromde goedkeurend in mijn oor, toen zijn vingers de vochtige plek in mijn slipje voelden. Zijn mond gleed weer over de mijne, terwijl zijn hand ruw over mijn nat slipje heen en weer gleed, mijn klitje beroerend en de ingang van mijn kutje stimulerend. Ik voelde hoe het geil uit me stroomde tijdens een eerste, klein orgasme en papa kreunde goedkeurend.

Ik hield me aan hem vast. Drukte me op zijn hand. Zo fout. Zo lekker.

"Ik wil je neuken," papa zijn stem zachtjes, maar zeker in mijn oor, "Maak m'n broek open."

Ik keek hem twijfelend aan. De paniek kwam weer opzetten, maar papa drukte zijn vingers dieper mijn kutje in, zijn duim op m'n klitje.

"Je wilt een grote meid voor papa zijn, toch?"

Ik kon alleen maar knikken. Mijn hoofd rood als een biet.

"Wil je papa zijn lul niet zien?""J-j-jawel....," m'n stem trilde. Papa grijnsde.

"Goed zo," hij liet me los en ik begon met trillende handen aan zijn riem te sjorren om vervolgens zijn knoop proberen los te krijgen. Papa leek het wel lekker te vinden, dat het wat lang duurde. Toen ik de gulp opentrok, voelde ik de druk erachter. Papa trok zelf zijn broek wat naar beneden, toen zijn onderbroek en daar zag ik voor het eerst papa zijn stijve paal. Ik merkte hoe mijn ademhaling veranderde, zwaarder werd. Mijn kutje trok samen.

"Oh papa...."

Wat was hij mooi! Edwin zijn paal was langer wanneer hij stijf was, maar dunner. Papa was wat korter, maar dikker en de knop... Voor zover ik dat in het schemerlicht in de bijkeuken kon zien, was hij zo rood aangelopen, dat het paarsig leek. En zo dik! En met het schijnsel van buiten kon ik zien dat de kop glom van het voorvocht. Papa had echt zin....

"Oh papa...," herhaalde ik zachtjes terwijl ik vol bewondering toekeek terwijl zijn hand om zijn paal legde en langzaam op en neer begon te glijden. Toen pakte hij mijn hand en legde deze erom heen. Opnieuw gleed zijn hand op en neer, maar nu met mijn hand ertussen. Mijn duim liet ik over de knop gaan, het vocht uitsmerend.

"Hmmm, ja....," papa kwam dichter tegen me aan, zijn handen onder mijn shirtje, mijn BH losmakend, terwijl mijn hand op en neer bleef gaan. Hij trok m'n shirtje omhoog, zodat hij m'n tieten kon zien. Mij BH hing er nu los onder.

"Verdomme," gromde hij en vervolgens boog hij voorover, om zijn mond over een deel van m'n linkerborst te laten zakken. Ik voelde papa likken en zuigen en voorzichtig in mijn tepel bijten. Ondertussen leek zijn paal nog harder te worden. Ik liet een hand door papa zijn dunner wordende haar glijden, drukte hem dieper om mijn borst. Papa maakte een goedkeurend geluid.

Opeens gleden zijn handen terug onder mijn rok en voordat ik iets kon zeggen, had hij m'n slipje naar beneden getrokken. Ik hoorde wat scheuren, voelde de stof in mijn huid snijden en toen hield papa mijn slipje vast. Hij tongde me diep en stopte m'n slipje weg. Zijn hand ging terug naar het plekje tussen mijn benen. Warm. Nat. Klaar. Zonder aarzelen duwde hij een vinger naar binnen. Ik kreunde in zijn mond, duwde me tegen hem aan.

"Schatje.... papa gaat je nu neuken, mmm? Papa gaat zijn lekkere dikke lul in je schuiven. Heb je zin in papa zijn lul? Hmmm? Heb je zin?"

"J-ja...."

Oh god, ja! Maar....

"P-papa?"

Zijn handen weer op mijn billen, me tegen zich aan trekkend, zijn paal die een nat spoor op mijn buik achterliet.

"Mmm?"

"Mama? W-wat als mama...."

"Shh....," weer een diepe tongzoen, "Mama hoeft dit niet te weten, hmmm? Ons geheimpje..."

"Mmm ja....," ik voelde hoe zijn vinger weer naar binnen gleed, "Oh papa...."

Papa trok me naar zich toe en draaide me met m'n rug naar de muur. De muur voelde koel tegen m'n rug, papa zijn knop leek hitte uit te stralen. Zijn warme adem in mijn gezicht.

"Je hebt al eens geneukt, hè?"

Ik knikte alleen maar. Een paar keer. Kort. Heftig. Gehaast. Te bang om betrapt te worden. Papa keek me aan.

"Edwin?"

Ik knikte. Hij bukte en haakte een arm onder m'n linkerbeen.

"'t Wordt tijd dacht je geneukt wordt door een man. En wie kan je beter neukles geven, dan je eigen papa, hmm?"

Ik voelde hoe zijn lul tegen m'n kutje aanduwde. Deze werd meteen weer natter. Over papa zijn schouder en door de vitrage zag ik de gedaanten van mensen aan de andere kant van het raam staan. Ik hoorde stemmen. Richard en Martin? Oom Henk? Papa lachte naar me. Ik begon te twijfelen. Wat als mama erachter kwam? Wat als Richard en Martin ons hoorden? Dit was fout....

"Papa... ik wil niet meer..."

Papa keek me aan.

"Ik.... we kunnen dit beter niet- Aaah!"

Papa drukte in een keer zijn dikke lul mijn krap poesje in. Ik schreeuwde het uit. Niet zozeer van pijn, ik was nat genoeg, maar papa was zo dik, mijn poesje werd veel meer opgerekt dan bij Edwin en papa drukte echt heel diep door, zodat ik zijn ballen tegen me aan voelde drukken en ik wist dat hij er helemaal in zat. Papa begon wat heen en weer te wrijven en trok hem er dan bijna helemaal uit.


"Oh papa....," ik voelde tranen over m'n wangen rollen. Als dit al zo lekker voelde..., "Oh papa... Oooh!"

Papa had hem er weer helemaal ingeduwd.

"Oh god, meisje, wat ben jij verschrikkelijk strak," papa zijn gehijg in mijn oor, maakte mij nog natter.

"Is dat lekker, papa?" ik duwde mezelf nog dieper op hem.

"Oh verdomme," papa gromde in m'n oor, "Jij geil ding, papa zijn kleine slet, mmmm, vind je dat lekker hmmm? Papa zijn kleine slet te zijn? Zeg het, vind je dat lekker?"

"Oh ja, papa!" ik had me aan hem vastgeklemd.

"Wil je dat papa je neukt? Hmmm? Wil je dat papa je neukt, schat?"

"Ja papa..." m'n stem zachtjes, gehoorzaam.

"Wil je net zo lief voor papa zijn als Suus?"

"Ja papa!" ik voelde hoe het geil weer uit me begon te druppen. Bij papa zijn paal langs.

"Goed zo, meisje, goed zo," mompelde papa en hij gleed weer uit me, "Zeg het me...."

De gestaltes voor het raam bewogen wat. Gelach. Gepraat. Ik wist dat ze ons niet konden zien. Dat ik hen wel kon zien, maakte het extra geil.

"Papa, ik weet niet-"

"Zeg het me!"

Ik was even beduusd, zag de honger in papa zijn ogen. Hij wou zo graag... Zijn streng zijn maakte me geiler.

"Neuk me alsjeblieft, papa," fluisterde ik in zijn oor, "Neuk me met die dikke, harde paal.... Alsjeblieft?"

Papa gromde een vloek en stootte vervolgens die dikke, harde paal weer in een keer naar binnen. Dit keer was ik voorbereid en schreeuwde ik niet zo hard. Ik verborg m'n gezicht in papa zijn hals, mijn armen om zijn nek, mijn vingers met korte nagels die in zijn rug boorden, terwijl papa mijn ene been omhoog hield en met zijn andere hand in een bil greep, ondertussen zijn paal hard en diep bij mij naar binnen stotend. Ik kreunde en hijgde in zijn oor, terwijl hij mijn soppende kutje een stevige beurt gaf. De bijkeuken vulde zich met geluiden van seks en de geur van waspoeder vermengde zich met die van zweet en kutsap. Papa hield zich niet in. Hij had mijn kontje met beide handen beetgepakt en hij stond zijn dikke papa paal gewoon mijn kutje in te beuken. Ik protesteerde allang niet meer. Ik genoot en dacht dat ik gek werd van geilheid, terwijl papa keer op keer zijn lul diep in me stootte. Ik kreunde harder en harder, mijn geil stroomde uit me, totdat papa in m'n oor gromde:

"Ik ga dat kutje van je volspuiten."

Voordat ik kon reageren duwde hij me hard tegen de muur en ramde hij z'n paal diep naar binnen en onder een luid, laag gegrom spoot papa zijn zaad diep in mijn kutje.

"Aaaah....," zijn gekreun wond me op. Mijn handen hadden zijn billen nu gegrepen en ik probeerde hem dieper in me te krijgen, terwijl papa zijn ballen leegspoot. Toen hij uiteindelijk uit me gleed, was hij nog steeds half hard. Zijn hand gleed meteen over zijn paal en hij kneep kreunend het laatste zaad eruit. Een paar dikke, warme klodders zaten op de vingers die hij voor m'n mond hield. Ik snapte de bedoeling, maar aarzelde. Dit had ik nog nooit gedaan.

"Mondje open, lieverd, toe maar, mondje open voor papa."

Ik gehoorzaamde braaf en papa duwde zijn vingers naar binnen. Automatisch begon ik erop te zuigen en proefde zijn ziltige zaad. Ik had nog nooit zaad geproefd, maar het was niet vies. Papa knikte goedkeurend.

"Goed zo meisje."

Hij streek me over mijn haar. tongde me diep. Vertelde me dat ik een braaf meisje was en trok zijn broek weer omhoog en stopte zijn nu meest slappe paal weer weg. Ik trok m'n shirtje en rok ook weer recht. Mijn BH deed ik weer vast, mijn slipje zat nat en kapot in papa zijn broekzak. Papa tongde me nog een keer en trok toen de deur open. Het was vrij donker in de keuken. Hij deed het licht aan en ging me toen voor naar buiten. Suzanne en Erik stonden in de buurt van de barbecue te kletsen met wat vrienden. Mama deelde recepten met haar zussen en schoonzus. Her en der stonden groepjes mensen te lachen en te praten. Niemand leek ons gemist te hebben. Ik volgde papa wat aarzelend. Had het idee, dat iedereen kon zien wat we gedaan hadden, zeker omdat ik mijn eigen geil en papa zijn zaad m'n kutje uit voelde lopen en langs m'n dijen voelde glijden. Martin en Richard en inderdaad Oom Henk stonden nog bij het raam te praten, maar keken op toen wij langs liepen.

"Een hele verandering, meid," lachte oom Henk me toe, wijzend naar m'n rok, "Wat is er met je derde kwajongen gebeurd, Jaap?"

Papa sloeg een arm om me heen en zei vol trots:

"Deze kwajongen is nu een lieve, brave meid."

Oom Henk zijn lach verliet zijn gezicht niet, maar ik dacht iets in zijn ogen te zien flikkeren...


Weken gingen voorbij en er leek niets veranderd. Ik voelde me in het begin raar, anders. Net als toen ik voor het eerst seks had gehad. Net alsof iedereen dat kon zien. Maar dat was toch anders geweest natuurlijk en toen een paar goede vriendinnen er uiteindelijk naar vroegen - 'hebben jullie het al gedaan?' - toen heb ik met een hoofd als een boei toegegeven en al hun vragen beantwoord. Ja, ik was zenuwachtig geweest en ja, hij was heel lief en geduldig en nee, het deed niet zoveel pijn en ja ik had 'vuurwerk' gezien. Ondanks dat het heel goede vriendinnen waren, was een leugentje om bestwil natuurlijk niet verkeerd. Edwin was best lief geweest en had ook goed zijn best gedaan om geduldig te zijn, maar toen het eenmaal duidelijk was, dat dit het moment was en dat we het echt gingen doen... Hij deed echt zijn best om zich in te houden, maar hij kwam al klaar voordat we goed en wel begonnen waren. En vuurwerk? Ik was niet eens klaargekomen! Maar Edwin was lief en ik bedacht me, dat de rest met oefening wel zou komen. We hebben het na die tijd natuurlijk nog wel vaker gedaan, maar meestal ontbrak het aan de privacy en tijd. Toen hij een rijbewijs had en af en toe een auto kon lenen, werd het al makkelijker, hoewel ik de comfort van zijn bed miste en ik het toch ook wel wat eng vond om ergens op een parkeerplaats op de achterbank te kruipen. Je hoorde zulke rare verhalen.

Maar goed, na het verlovingsfeestje van mijn zus Suzanne en haar Erik, leek de wereld gewoon door te draaien. Incest mocht dan een zonde zijn, de wereld verging niet nadat papa mij in de bijkeuken voorzien had van zijn zaad. Papa gedroeg zich ook niet anders naar mij toe. Was ik eerst wat gespannen wanneer we alleen waren, na verloop van tijd werd dat minder. Papa deed net alsof er niets gebeurd was en maakte er nooit een opmerking over noch zocht hij opnieuw toenadering. Ergens was ik opgelucht. Ergens was ik teleurgesteld.

Het enige wat anders dan anders leek, was het gedrag van mijn broers. Wanneer Martin eens thuis was, zaten hij en Richard soms wat te smiezen en met een brede grijns op hun snuiten mijn kant op te kijken. Of ik merkte dat Martin over zijn boek heen naar me aan het staren was. Richard was gewoon Richard. Irritant als altijd. Nog steeds stormde hij zonder kloppen m'n kamer binnen en hij had nog steeds de feilloze timing om dat te doen, wanneer ik net in mijn ondergoed stond. Het enige verschil was, dat hij weer weg was voordat ik moord en brand kon schreeuwen.

Het was ruim een maand later toen ik tijdens een hoorcollege een sms'je van m'n vader kreeg. Hij was in de stad en of ik een lift naar huis nodig had? Ik staarde wat besluiteloos naar het schermpje. Ik wilde maar wat graag een lift. Het was wat miezerig weer en in Zwolle was ik altijd lopend naar het station. Daar moest ik dan wachten op de trein om vervolgens het laatste stukje naar huis te fietsen. Dus ja, een lift... Maar het idee om alleen in de auto te zitten met papa... Maar papa had me amper aangeraakt sinds die avond. Had er met geen woord over gerept. Had me niet raar aangekeken of rare opmerkingen gemaakt of wat dan ook.

"Voel je je wel goed?" hoorde ik ineens de bezorgde stem van een klasgenote naast me, "Je ziet zo rood."

Ik knikte snel. Ja, voelde me prima. Het miezeren ging buiten over in een gestage bui. Ik sms'te terug, dat ik graag een lift wou.

"Wat een hondenweer hè?" papa keek me lachend aan, toen ik de auto indook en snel het portier achter me dicht trok. De regen viel losjes uit de grijze lucht. Ik antwoordde bevestigend, onderwijl m'n tas achterin gooiend om daarna m'n gordel vast te doen. Mijn haar was nat en kleefde op m'n voorhoofd. Mijn spijkerbroek voelde nat en plakkerig en mijn shirtje leek doorweekt, en dat terwijl ik maar een klein stukje door de regen had moeten lopen!

"Geen jas?" informeerde papa

"Vanochtend scheen de zon nog..."

Hij schudde grinnikend het hoofd en reed weg. Het eerste stuk praatten we wat over koetjes en kalfjes. Ik vertelde hem over de colleges en de opdrachten die ik moest maken voor mijn studie. Papa manoeuvreerde ondertussen de auto door het drukke stadsverkeer. Het was extra druk in verband met een aanrijding op de snelweg. Het schoot werkelijk niet op. Nu was het tijdens de spits sowieso wel druk op de ring, maar nu leken de verkeerslichten maar één auto per keer ofzo er door te laten. We lieten allebei een diepe zucht van opluchting horen, toen we eindelijk onze afslag bereikt hadden en een 80 kilometer weg op konden draaien, waar we welgeteld 30 kilometer per uur konden rijden. Wanneer we geluk hadden...

"Dit schiet niet echt op..." verzuchtte ik. Papa mompelde iets bevestigends, terwijl hij onrustig op het stuur begon te tikken. Ik begon me af te vragen of ik toch niet beter had kunnen lopen, treinen en fietsen, maar schoof die gedachte al snel weer van me af, ik zou half verzopen thuis zijn gekomen! En nu zat ik lekker warm en droog te genieten van 'langzaam rijdend en stilstaand verkeer'. Ik streek met mijn handen over mijn spijkerbroek. Deze was meest droog. Mijn shirtje plakte nog wat aan mijn lichaam en ik zag hoe mijn tepels duidelijk zichtbaar erdoorheen prikt en. Ik trok het shirtje wat van me af. Gatsie, wat voelde het vies zo'n klammig shirt! Ik merkte dat papa bij zij uit keek en vervolgens wat naar voren boog om de verwarming wat hoger te zetten. Ik knikte hem dankbaar toe en vouwde m'n armen over elkaar heen, zo net half onder, half over m'n borsten. Papa keek het raam uit, zijn vingers vervolgden het onrustig trommelen op het stuur.

Een kwartier later waren we misschien vijf kilometer opgeschoten. Papa schoof wat heen en weer, zijn blik strak voor zich uit gericht. Ik kon niet zeggen wat het was, maar het leek alsof er qua sfeer subtiel iets veranderde. Ik merkte dat ik wat gespannen werd. Ons gesprek was stilgevallen en we keken beiden naar het verkeer voor ons, wat maar stapvoets verder reed, de ruitenwissers konden zelfs op de snelste stand de regen amper aan.

Ik reikte naar de knop van de radio om deze aan te zetten. Papa zijn hand was er gelijkertijd. We raakten elkaar even aan en in een reflex trok ik mijn hand terug als had ik deze gebrand. Ik durfde niet zo goed naar hem te kijken, terwijl hij de radio zachtjes aanzette. We vielen precies in de verkeersinformatie. Aanrijding op de snelweg, een rijbaan afgesloten, verkeer moest via de parallelweg, maar moest ook daar rekening houden met flinke vertraging. Ja, dat wisten we ook nog niet...

Zwijgend luisterden we naar de muziek. Mijn spijkerbroek was nu droog. Mijn shirtje zo goed als. Mijn haar was nog wat vochtig en zag er ongetwijfeld niet uit, maar daar maakte ik me niet zo druk om. Straks thuis even wat warms drinken en even onder de douche, schone kleren en ik zou me weer prima voelen. Dan vanavond met die ene opdracht bezig en-

"Zie je Edwin nog wel?" papa zijn stem onderbrak mijn gedachtestroom.

"Uh?" ik keek verbaasd op.

"Edwin? Of je die nog weleens ziet?"

"Uhm, jawel, maar niet zo vaak meer."

"Studeert in Leiden toch?"

"Delft."

"Delft," papa knikte even, terwijl we weer wat verder konden rijden.

"We uhm, we mailen vooral. Of sms'en," legde ik haperend uit, geen idee waarom, maar ineens leek het belangrijk te blijven praten. "Hij woonde daar op kamers in een studentenflat, maar deelt nu een flatje met wat medestudenten. Het bevalt hem wel goed. Hij uhm, hij komt nog wel naar Zwolle, zijn ouders wonen hier natuurlijk nog enzo."

Papa knikte weer, we reden een gestage 40 kilometer per uur.

"En uhm, eigenlijk wil ik wel een keer die kant op," voegde ik er gehaast achteraan, "Ik wou al eerder, samen met Nienke, maar mama... Mama vindt het niet zo'n goed idee. Vindt me nog te jong, maar kom op zeg, ik wordt straks 19! Maar ze vindt het geen fijn idee, dat we dan alleen zijn in een flat met vier jongens, maar het zou in een weekend zijn, dat die jongens er niet zijn of in ieder geval niet allemaal en anders kunnen we wel ergens op een camping of hotelletje of-"

"Al helemaal uitgedacht, hoor ik wel," papa glimlachte wat en keek mijn kant op. Ik voelde m'n gezicht kleuren, maar glimlachte desondanks terug. Papa zijn blik gleed van m'n gezicht naar beneden. Ik had m'n handen in m'n schoot liggen. Papa kuchte even en remde wat bij, totdat we stapvoets reden.

"Nienke?"

"Oh pap, je kent Nienke toch wel? Die ken ik al vanaf de brugklas!"

Het was even stil. Papa zijn blik weer strak onze voorliggers.

"Kent Nienke die jongens ook?"

"Nee, maar-"

"Maar je dacht, als ik Nienke mee vraag, zegt mama misschien eerder van 'ja'..."

Ik hield me stil en papa keek mijn kant op. Een grijns op zijn gezicht.

"Slim..."

"Ik ben bijna 19, pap! Mam doet zo overdreven! Net of ze me niet vertrouwd! Ik doe echt geen stomme dingen! Ik wil gewoon Edwin graag weer zien en wanneer hij in Zwolle is, dan heeft hij nooit zoveel tijd."

"Bijna 19?" papa trok zijn wenkbrauwen omhoog, "Bijna?"

"Nou ja..."

"Wanneer ben je ook alweer 18 geworden?"

Ik hield me stil. De boodschap was duidelijk. We reden langzaam verder. De radio dusdanig zacht, dat de regen het geluid soms overstemde.

"Je zou bij oom Henk en tante Ida kunnen logeren," zei papa. Ik keek verbaasd op.

"Die zouden dat wel leuk vinden. Je kunt dan met de trein naar Delft. Is niet zo ver."

Ik keek hem met grote ogen aan. Meende hij dit nou?

"Pap? Meen je dat?"

Hij glimlachte en knikte me even toe.

"Ja, waarom niet? Je doet geen domme dingen, toch? En bovendien, je bent geen klein meisje meer. Met nog zo'n acht maanden te gaan, ben je inderdaad al bijna 19..."

"Oh pap!"

Ik was helemaal gelukkig! Oom Henk en tante Ida zag ik niet zo vaak, maar het klikte wel goed. Tante Ida was de zus van mijn moeder en oom Henk... Ineens herinnerde ik me de manier waarop hij naar me gekeken had die bewuste avond. Die avond nadat papa... Ik ging even verzitten. Ik had het me vast ingebeeld.

Papa lachte kort.

"Je gaat het daar wel naar je zin hebben. Oom Henk zei laatst nog dat je zo veranderd was. Hij herkende je amper..."

We reden ondertussen weer wat harder. De regen werd minder, het leek wat op te klaren.

"En ze hebben zelf geen kinderen, dus... je zult daar wel verwend worden..."

Papa keek me even aan. De glimlach was van zijn gezicht verdwenen. Ik voelde me wat ongemakkelijk terwijl zijn blik weer over mijn lichaam gleed. De glimlach kwam terug, flauwtjes, toen zijn blik op mijn borsten gericht bleef. Ik probeerde niet al te opvallend te kijken, maar zag dat mijn tepels weer hard waren. Opnieuw vouwde ik mijn armen ervoor langs en papa richtte zijn aandacht weer op de weg.

Het was weer een tijdje stil, maar ik wou het zeker weten:

"Pap?"

"Ja?"

"Dus ik mag een weekend naar Delft?"

"Oom Henk en tante Ida, ja. En als je dan een dag naar Delft gaat om Edwin te zien, lijkt me dat logisch. Je- Verdorie!"

Bam! Papa stond boven op de rem. Achter ons hoorden we gierende banden. Ik wachtte op de klap die niet kwam.

"Idioten!" papa klonk geïrriteerd, maar zette het gesprek voort, "Je bent 18 schat, geen klein kind. Je kan doen wat je wilt, maar doe geen stomme dingen. Een weekend bij Edwin in de flat, ik snap waarom je dat wilt, maar mama ziet je nog als haar kleine meisje en wil je terecht beschermen. Ik zie dat ook nog niet zo zitten. Jij alleen in een flat met hem en zijn flatgenoten... Hoe oud zijn die jongens eigenlijk?

Ik voelde me gespannen, ongemakkelijk.

"Edwin is net 20. De anderen zullen ook zoiets zijn. Ik geloof dat er eentje bij zit van 24"

Papa knikte.

"Twintigers... en een meid van 18.... Jaja..." hij ging weer wat verzitten. Een hand aan het stuur. De ander op zijn been.

"Ben je aan de pil?"

"Pap!"

Hij negeerde de uitbarsting.

"Nou?"

"Uhm... ja..." ik voelde me rood worden. Hij knikte. Wist dit vermoedelijk ook al wel. Van mama gehoord.

"Zoals ik al zei, je bent geen klein kind. Als je bij hem wilt zijn, kan ik je niet tegenhouden, maar mam... Die denkt dat je nog maagd bent. Dat jij en Edwin braaf handjes vasthouden en eventueel wat zoenen, maar dat het daar wel bij ophoudt."

Het gesprek viel weer even stil. We wisten beiden beter. Ik schoof opnieuw wat onrustig in m'n stoel heen en weer, terwijl papa probeerde op te rijden met het verkeer. Rijden, remmen, stilstaan, optrekken, rijden, remmen...

"Verdorie!" papa vloekte nog wat binnensmonds en draaide ineens de weg af.

"Pap?"

"Dit schiet niet op. Ik kan betere dingen verzinnen."

Via wat weggetjes over een stuk industrieterrein en door wat woonwijken, bereikten we uiteindelijk een andere doorgaande weg met grote bomen in de berm, waar het beduidend rustiger was, maar die niet naar huis leidde.

"Uhm, pap? Waar gaan we heen?"

Hij antwoordde eerst niet. Ik dacht dat hij de vraag niet gehoord had, totdat hij een parkeerplaats van Staatsbosbeheer opdraaide. Er stonden een paar andere, verlaten auto's. De wandelaars liepen vermoedelijk ergens doorweekt in het bos. Papa parkeerde de auto en zette met een diepe zucht de motor uit.

"Pap?"

Ik keek om me heen. Aan de ene kant bos, aan de andere kant wat struiken die het zicht op de weg belemmerden.

"Sorry, schat, maar dit moet even."

Ik keek hem verbaasd aan terwijl hij de autogordel los deed. Hij schoof zijn stoel ietsje achteruit en sjorde vervolgens aan zijn broekriem.

"Pap?" mijn stem klonk ineens hees. Mijn mond voelde droog aan en mijn hart begon luid te bonzen terwijl ik toekeek hoe papa zijn broek opendeed en zijn lul tevoorschijn haalde. Hard. Dik.

Hij slaakte een diepe zucht, "Da's beter."

Ik keek met grote ogen toe hoe papa een hand om zijn paal legde en deze langzaam op en neer liet gaan. Ik drukte me tegen het portier aan, of dat was althans de bedoeling, maar mijn eigen gordel zat nog vast en belemmerde mijn bewegingen.

"Kom hier schat."

"Pap?"

"Kom hier," papa legde nu zijn linkerhand om zijn paal en met de rechter pakte hij m'n arm beet.

"Laat papa eens zien hoe blij je bent, dat je naar oom Henk en tante Ida mag..."

"M...maar..."

"Doe je gordel los."

Onbewust vond m'n duim de sluiting van de gordel en opende deze. Klik! De riem gleed langs mijn lichaam heen terug naar de deur.

"Kom hier schat," papa reikte met zijn hand mijn kant op, leek m'n hoofd te willen aaien, maar zijn hand kwam in m'n nek. Trok me naar hem toe.

"Je weet wat papa wil, hè?"

Ik schudde m'n hoofd. Papa was ongeduldig. Gehaast. Zijn harde paal had al te lang gevangen gezeten in zijn broek. Hij trok me naar zich toe, over de versnellingspook die daardoor in m'n buik porde. Hij duwde me naar zijn kruis.

"Pijpen schat, ik wil dat je me pijpt."

Zijn harde lul was nog maar een paar centimeter van m'n gezicht verwijderd. Ik kon hem ruiken. De aparte geur van zweet en nog iets anders. Van papa. Ik kon het spleetje bovenop de eikel duidelijk zien. Er glinsterde iets in. Wanneer papa zijn hand omhoog bewoog en de huid over de knop heen trok, leek er wat vocht vrij te komen. Het rook heel apart. Ik merkte dat ik opgewonden was. Dat mijn kutje erop begon te reageren.

"Verdomme, hoer, pijp me!"

"I-ik w-weet niet h-hoe...," ik voelde tranen in m'n ogen brandden. De druk op mijn hoofd werd minder, papa zijn hand ging van m'n nek naar m'n kin en hij tilde deze wat op.

"Wat zei je?"

"Ik w-weet n-niet hoe.." mijn lip trilde, terwijl papa mij aankeek.

"Je hebt nog nooit gepijpt?" hij klonk verbaasd.

Ik schudde m'n hoofd, voelde een traan over m'n wang naar beneden rollen. Papa vloekte.

"Dat heb ik weer, een hoer die niet weet hoe ze moet pijpen. Leert die Edwin je dat niet?"

Ik schudde opnieuw m'n hoofd. Hij keek me aan. Zij blik donker.

"Dan hoop ik dat je een snelle leerling bent...," en met die woorden drukte hij m'n hoofd weer naar zijn kruis, "Mond open schat, papa heeft iets lekkers voor je..."

Opnieuw bevond mijn gezicht zich op een paar centimeter afstand van papa zijn harde lul. Zijn hand stevig op mijn achterhoofd, de andere druk bezig met zijn paal. Op en neer... op en neer... de duim af en toe over de kop heen, het vocht wat daar tevoorschijn kwam, uitsmerend.

"Mond open!"

Aarzelend deed ik wat me verteld werd en papa drukte ineens harder. Ik voelde zijn eikel tegen m'n lippen aan. Warm. Vochtig.

"Verder open," gromde papa en ik gehoorzaamde.

"Oh god ja...," papa kreunde toen de knop van zijn lul over mijn tong mijn mond ingleed. Ik wou m'n hoofd terugtrekken, maar papa duwde me juist naar beneden. Ik begon tegen te spartelen, voelde hoe hij m'n mond te ver in wou, maar papa zijn hand was als een bankschroef: ik kon nergens heen.

"Ik wil je tong voelen, schat, je tong, je lippen, niet je tanden, kom op!"

Ik probeerde mijn lippen om zijn paal te sluiten, zonder dat hij m'n tanden zou voelen. Hij drukte mijn hoofd op en neer. Of beter: iedere keer wanneer ik omhoog ging in een wanhopige poging wat lucht te krijgen, drukte mijn vader me weer hard naar beneden.

"Zuig erop! Kom op, zuig die lul!"

Ik deed m'n best. Ik wou papa niet boos maken. En dus zoog ik op zijn knop, likte eraan en toen hij vertelde dat ik mijn tong in het spleetje moest duwen, toen deed ik dat ook. Het leverde gekreun op en papa leek tevreden.

"Goed zo schat, goed zo, pijp je papa.... mmmmja.... lekker schat... Zo ben je een brave meid, hè?"

Ik likte en zoog, papa zijn hand op mijn hoofd bepaalde het tempo en de diepte. Ik voelde hoe hij zijn heupen af en toe wat optilde, om dieper in me te komen. Zijn paal drukte herhaaldelijk tegen mijn keel aan, waardoor ik moest kokhalzen. Papa leek dat lekker te vinden. Hij sprak me dan goedkeurend toe.

"Goed zo schat, toe maar, mmmmja.... lekker pijpen, hè? Vind je het lekker? Vind je het lekker schat, papa zijn lul in je mondje?"

Ik kreunde bevestigend, mijn mond te vol om te praten.

"Ja.... papa vindt het ook lekker... ja, toe maar..." en hij drukte me er weer dieper op. Ik probeerde wat dichter bij hem te komen, de pook prikte pijnlijk in m'n buik. Papa had zijn hand nog op m'n hoofd, maar minder dwingend nu, want ik ging uit mezelf al op en neer. Onbewust had mijn hand zijn ballen gevonden en ik streelde ze, masseerde ze zachtjes.

"Goed zo meisje...," papa zuchtte diep, "Goed zo..."

Ik hoorde een zoemend en glijdend geluid en ineens voelde ik koele lucht de auto instromen. Papa had het raam aan zijn kant open gedaan. Ik keek op, zonder zijn lul uit mijn mond te laten glijden. Papa kreunde tevreden, zijn rechterhand, die me eerst nog zo diep op zijn paal had geduwd, gleed over m'n rug. Hij boog wat opzij, zodat hij m'n kont kon aanraken. Zijn hand gleed over mijn in strakke spijkerbroek gehulde billen. Hij sloeg er even op en ik liet verschrikt een gilletje horen, enigszins gedempt door de lul die nog in mijn mond zat.

"Pijpen schat, pijpen," verzuchtte papa, terwijl hij over m'n kont heen bleef strijken. Zijn andere hand wurmde hij onder me naar m'n borsten toe. Ik zoog ondertussen braaf op zijn knop. Proefde zijn voorvocht, wat best lekker was.

"Doe je shirtje uit," hij was al bezig deze naar boven te duwen.

Ik richtte me wat op. Keek om me heen. De andere auto's stonden er nog. Het was opgehouden met regenen.

"Maar wat als iemand me ziet? Ik bedoel-"

"Uit!"

Papa had het shirtje al over m'n hoofd getrokken. Ik voelde me ineens heel bloot, zo in m'n BH in de auto, maar papa was nog niet klaar en haakte deze behendig los. Het gleed van m'n schouders af, langs m'n armen, ik wilde snel m'n borsten bedekken, maar papa had de BH al te pakken en trok me naar zich toe.

"Zulke lekkere tieten...," en begon in de ene te kneedden en aan de andere te likken en zuigen.

"Oh papa...," zuchtte ik, ik was op m'n knieën gaan zitten en drukte me tegen hem aan. Alle weerstand die ik had gehad, was allang gebroken. Papa zijn grote warme handen op mijn rug en om een borst, papa die hongerig op mijn linkerborst zoog. Mijn rechterhand vond moeiteloos zijn harde lul en ik begon hem af te trekken. Het leverde een goedkeurend gegrom op. Papa begon mijn hals te likken en te zoenen en via mijn kaak kwam hij bij m'n mond. Zijn hand opnieuw in m'n nek, zijn mond op de mijne, een natte, diepe tongzoen.


Ik kreunde zachtjes, voelde m'n eigen geil m'n broekje inlopen. Papa zijn linkerhand trok mijn riem los. Terwijl we tongden opende hij de knoop en rits. De broek was zo strak en toch lukte het hem om een hand naar binnen te werken. Bij m'n onderbroekje in. Opnieuw goedkeurend gegrom.

"Mmm geil sletje van me, ben je zo nat voor papa?"

"Ja," antwoordde ik zachtjes. Hij trok mijn broek naar beneden, mijn slipje in een keer meenemend. Tongend begon hij me te vingeren, terwijl mijn hand om zijn paal op en neer bleef gaan.

"Pijp me, meisje, pijp je papa."

Ik knikte en leunde voorover. Mijn knieën op mijn stoel, kont de lucht ingestoken, een hand onder papa zijn ballen. Ik nam hem weer diep in mijn mond. Papa zijn hand ging weer naar m'n hoofd, duwde me wat dieper.

"Aaaaaarrrrggg!" ik kokhalsde, voelde het speeksel langs m'n kin druipen. Papa lachte.

"Goed zo meisje, goed zo! Pijp papa lekker diep!"

Hij drukte me weer dieper op hem, bepaalde het tempo, op en neer, op en neer, op-

"Dat echt je dochter?"

Shit!

Paniek!

Ik wou me oprichten, maar papa duwde me nog harder op zijn lul.

"Aaaaarrrrgggh!" ik dacht dat ik ging stikken. Papa zijn lul zat helemaal in mijn mond en deels in mijn keel. Ik voelde zijn schaamhaar tegen m'n neus en lippen. Ik probeerde los te komen, raakte in paniek. Begon te kokhalzen toen papa zijn heupen oprichtte en zichzelf nog dieper naar binnen duwde en toen liet papa me los.

"Aaaah!" snikkend en in paniek naar adem happend kwam ik omhoog. Met tranen in m'n ogen keek ik naar buiten en zag een man bij het raam staan. Een oudere man van in de zestig, rustig trekkend aan zijn half harde lul. Ik keek verdoofd om me heen. Zag nu een jonge vrouw in een van de auto's zitten.

"Ja, dit is m'n eigen vlees en bloed," papa klonk trots. Aaide me over m'n hoofd.

"Geil ding."

"Ja," papa duwde me weer naar beneden, "Ga door schat, papa is nog niet klaargekomen, he?"

Ik aarzelde.

"Kom op, schat, we hebben niet de hele dag de tijd. Laat deze meneer eens zien wat voor brave hoer je voor me bent."

En hij duwde me hardhandig op zijn paal. Ik probeerde nog los te komen, maar papa gebruikte nu beide handen om me naar beneden te duwen. Zijn harde lul diep m'n mond in. Ik slikte en hij kwam dieper. En toen begon hij m'n mond te neuken. Met zijn handen duwde hij me omlaag telkens wanneer hij zijn heupen omhoog stootte. Ik kreunde hard, overgeleverd aan papa die nu maar aan een ding leek te denken: klaarkomen. Hij stootte zijn lul mijn mondje in. Opnieuw en opnieuw. De man stond nu vlakbij het raampje, zijn hand druk op en neer pompend.

"Aaargh!" papa gromde hard, duwde zijn paal diep m'n mond in. Ik probeerde me te verzetten, voelde de knop tegen m'n keel aandrukken en toen met een diep, luid gegrom kwam papa klaar. Ik voelde hoe zijn lul dikke, warme stralen zaad mijn mond in spoot. Ik verslikte me er bijna in, maar het lukte me om het meest door te slikken. Papa zijn grip versoepelde wat en hij streelde mijn haar terwijl ik hem verder leeg pijpte met een hand om zijn paal. De tranen stonden nog in mijn ogen toen papa aangaf dat het goed was zo.

Hij trok me naar zich toe en tongde me.

"Je hebt talent, schat," hij glimlachte naar me en liet een hand tussen m'n benen glijden. "En zo te voelen vond je het zelf ook wel lekker."

Ik kleurde een nog dieper rood. Ik durfde niet naar buiten te kijken, waar de man nog steeds aan het trekken was.

"Nou, vond je het lekker?"

"J-ja...."

"Ben je papa zijn hoer?"

"J-ja papa..."

Papa keek tevreden en tongde me nog een keer.

"Goed zo meisje, goed zo."

Vervolgens duwde hij me weg en deed zijn broek weer dicht. Ik keek hem wat aarzelend aan.

"Pap?"

"Mmja?" hij keek op, terwijl hij zijn riem dicht deed.

"Mag ik me ook weer aankleden?"

Die vraag leek papa plezier te doen. Hij keek me trots aan en keek toen naar de man.

"Helpt het als je haar tieten aan zou raken?"

De man knikte.

Papa trok me bij hem op schoot. Het was wat gewurm om niet de claxon aan te raken. Ik keek wat aarzelend zijn kant op, maar papa knikte dat het goed was. Met een hand op m'n borst en de andere om z'n lul, begon de man zich verder af te rukken. Het was ongemakkelijk, maar ook geil om een vreemde vent aan me te laten zitten. Papa zijn hand lag ondertussen tussen mijn benen, me rustig vingerend. Het duurde niet lang of ik hoorde de man harder kreunen en terwijl hij hard in m'n borst kneep, spoot hij zijn zaad op de grond. Hij glimlachte flauwtjes, keek om zich heen en stopte zijn nu slappe lul zijn bruine ribbroek in.

Hij knikte naar mijn vader: "Bedankt hè?" en liep snel naar zijn auto terug. Even later reed hij weg. Ik trok mijn BH en shirtje weer aan en trok ook mijn broek weer omhoog, terwijl papa toekeek.

We reden in stilte naar huis. Het was nog steeds druk op de weg, maar papa leek relaxed. Bij thuiskomst konden we bijna meteen aan tafel, maar op de een of ander manier had ik niet zoveel trek. Mam vroeg nog of ik me wel lekker voelde, ik was zo stil en at zo weinig. Ik gaf toen toe, dat ik onderweg naar huis wat gesnoept had. Papa verslikte zich en begon te hoesten en terwijl Richard hem op de rug klopte, keek mam me verwijtend aan. Snoepen voor het eten...

Ik kon me daarna niet echt meer op m'n huiswerk concentreren. Gelukkig had ik nog ruimschoots de tijd voor de opdracht, want ik zat maar wat naar het beeldscherm van m'n computer te staren. Uiteindelijk ging ik me maar douchen en maakte ik me klaar om naar bed te gaan. Het was nog vroeg. Althans, voor mijn doen. Nog geen tien uur. Maar fris gedoucht en met een goed boek, kroop ik in bed. Ik lag nog geen half uur of er werd op m'n deur geklopt. Nog voordat ik kon reageren, ging deze open en keek papa om het hoekje.

"Goed, je bent nog wakker," hij kwam de kamer in en deed de deur stilletjes achter zich dicht. Meteen was er die drukkende sfeer in de kamer. Ik ging zitten en trok mijn dekbed omhoog. Papa kwam bij me zitten.

"We moeten even praten..."

Ik kon alleen maar knikken.

"Over vanmiddag..."

Ik knikte opnieuw.

"Maar ook over laatst, tijdens dat feestje."

En opnieuw knikte ik, ondertussen het boek en het dekbed tegen me aandrukkend.

"Om maar met de deur in huis te vallen: dat zal vaker gaan gebeuren."

Ik verschoot van kleur.

"Ik weet, dat dat niet is, wat je verwachtte te horen, maar het is nu eenmaal zo. De wet verbiedt het en god weet, dat als je moeder er achter zou komen, ze me te plekke van m'n lul en ballen af zou helpen, maar feit blijft: ik zal je vaker neuken en je zult me vaker pijpen. Het mag niet, dat weet ik, maar ik kan je vertellen, dat de meeste vaders maar wat graag tussen de benen van hun dochters zouden willen kruipen. Er is niets zo geil, dan dat lieve gezichtje onder je te zien, terwijl je je paal bij haar naar binnen duwt. Suus, die vond het prima," papa glimlachte en leek zich zijn keren met haar voor de geest te halen, "Zij was ook wat ouder toen ik eraan toegaf. Tot die tijd had ik me in weten te houden, maar toen ik zag, hoe ze zich door Peterson op nummer 18 liet neuken..."

Papa kreunde zachtjes en ik zat met open mond zijn kant op te kijken. Peterson op nummer 18 was een alleenstaande man, zeker tien jaar ouder dan papa! En Suus?

"Ze was net 20 geworden en beschouwde het als een mooi verjaardagskadootje om door hem ontmaagd te worden..."

"Ontmaagd...?" mompelde ik zachtjes. Suus vertelde mij altijd alles. Nou ja, dat meende ik tenminste. Ze had me uiteraard nooit over papa verteld. En ook niet over Peterson. Maar ik wist ook heel zeker, dat ze al jaren eerder ontmaagd was door een toenmalig vriendje.

Papa was echter niet uitgesproken.

"...anaal..."

Ik knipperde even met m'n ogen. Papa keek me aan.

"Hij ontmaagdde haar anaal. Je weet wel, zijn lul in haar kontgaatje."

OK, teveel info!

"Pap! Dat wil ik niet weten, dat gaat me niks aan!"

Hij grijnsde.

"Maak je geen zorgen. Zover ben jij nog niet."

Nog niet? Ik schudde m'n hoofd.

"Papa... nee, alsjeblieft..."

Zijn grijns werd nog breder en hij streelde m'n wang even.

"Je zus verleidde mij. Ze zag me kijken terwijl die vent haar kontje te grazen nam. 's Avonds -- toen mam naar koor was -- en jullie lagen te slapen, kwam ze bij me in haar nachthemdje. Liet ze me haar tietjes zien en slipje. Vroeg ze me of ik misschien ook zin had. Verdorie, wat had ik dan moeten doen? Al een paar jaar bezorgde ze me een stijve en stond ik me in het geniep af te trekken met haar lichaam op m'n netvlies. En terwijl ik de brave vader probeerde te zijn, liet zij zich door vriendjes en een buurman platneuken.

"Ik hou van je moeder, maar na drie kinderen... En je zus, mooie strakke tietjes, mooi strak kutje, gewillig... Die avond heb ik geneukt, zoals ik in geen tijden geneukt had. Dat strakke kutje heb ik goed volgespoten en dat pijpbekkie van haar ook."

Papa knikte tevreden, onderwijl was een hand naar zijn kruis gegleden, waar het nu druk aan het wrijven was.

"Je zus is gewillig. Komt ook nu nog naar mij toe. Neemt het voortouw. Krijg ik een sms'je: 'ben alleen thuis, heb je tijd?'. Of wanneer ik zin heb, maakt ze tijd. En Erik... Goeie vent. Avondje samen wat gedronken. Gezellig. Vervolgens nachtje samen je zus neuken," papa grinnikte, "Dáár keek ze wel even van op! Maar het was geen probleem. Kreeg de indruk, dat ze dat ook al wel vaker gedaan had. Triootjes."

Zijn hand kneedde en wreef wat nadrukkelijker.

"En nu jij...."

Ik keek geschrokken op van de hand op zijn nog in de broek verstopte lul, terwijl ik onopvallend onder het dekbed m'n benen tegen elkaar aan kneep.

"Jij bent anders. Minder meisjesachtig. Stoerder. Had ook wel iets, hoor, je rond te zien rennen op het voetbalveld in een t-shirt en broekje, wetende dat daar wat lekkers onder zat. En die gedachte liet me ook niet los. Je zus is zo lekker, maar ik vroeg me af hoe jij zou zijn," opnieuw een glimlach, "Jij bent wat verlegen, zult niet snel een aanzet geven, stribbelt wat tegen..."

Papa ging staan en trok z'n shirt uit en keek me aan.

"Ik ben erachter gekomen, dat ik het heerlijk vind wanneer je tegenstribbelt... Wordt ik extra hard van... Zeker omdat ik weet, dat je het eigenlijk heel erg lekker vindt...," hij deed zijn broek los, "en ik kan je nog zoveel leren...."

De broek gleed naar beneden en daar stond hij in zijn onderbroek waar de kop van zijn paal bovenuit keek. Ik beet onbewust op mijn lip. Papa boog voorover en nam me m'n boek af. Legde deze op het nachtkastje en trok vervolgens het dekbed naar beneden.

"Je was zo'n lief, gehoorzaam meisje vanmiddag," fluisterde hij, terwijl hij naast me in bed kroop, "je hebt me zo lekker klaargepijpt... je hebt een vreemde vent toe laten kijken terwijl papa je mondje volspoot en je hebt hem zelfs aan je tieten laten zitten..."

Papa rolde bovenop me en kuste mijn nek en wangen.

"... en je werd zelf ook zo nat... vond je het lekker lieverd? Vond je het lekker je papa te pijpen?"

Het was eng. Papa lag bovenop me, hijgend in m'n oor, terwijl mama en Richard beneden TV zaten te kijken.

"Papa, alsjeblieft... mama en Richard..."

"Stil zijn, dan komt dat wel goed, papa gaat je nu eerst neuken, hè, schat? Papa heeft weer zo'n zin in je...," hij richtte zich wat op en ik voelde hoe hij z'n onderbroek naar beneden schoof. Vervolgens voelde ik een hand tussen mijn benen en hij begon over mijn vochtig slipje te wrijven.

"Mmmja... ook zin in papa, lieverd?"

"Papa, alsjeblieft... niet doen, mama en Richard...," probeerde ik opnieuw.

"Ja, smeek me maar om het niet te doen," papa hijgde in m'n oor, terwijl hij zijn duimen in m'n slipje haakte en deze naar beneden duwde, "Vind ik lekker. Je gaat me nog smeken om je juist wel te pakken."

"Pap!"

Hij legde een hand over m'n mond en duwde m'n nachthemdje omhoog. Ik probeerde me los te wurmen, maar papa legde z'n volle gewicht op me en zijn grote, sterke handen hielden me zonder moeite in bedwang. Ik kon niet zeggen wat het was. Ergens was ik bang, vond ik het eng, riep alles in me, dat ik moest vechten. Aan de andere kant, vond ik het heerlijk zo in bedwang gehouden te worden. Door een echte man. Een man die wist wat hij wou. Die wist hoe hij wat hij wou, moest krijgen en die dat ook zou krijgen.

Papa had m'n nachthemdje ondertussen tot boven mijn borsten geduwd en begon met zijn vrij hand een borst te kneden, terwijl zijn mond gulzig op de andere begon te zuigen en te bijten. Ik kreunde en drukte onbewust mijn onderlichaam tegen hem aan. Papa gromde goedkeurend. Ik voelde zijn harde paal op mijn onderbuik liggen.

Met nog steeds een hand over mijn mond, voelde ik zijn andere hand over mijn lichaam glijden. Knedend, strelend. Met een knie had hij mijn benen van elkaar geduwd en hij richtte zich wat op, zodat hij ook zijn andere been ertussen kon krijgen. Zijn hand gleed ondertussen over een dijbeen en vervolgens tussen mijn benen door naar de ingang van mijn kutje.

Ik was nat.

Ik had het geil al eerder uit me voelen druipen, maar het werd alleen maar erger. Mijn lichaam interesseerde het niet, dat het mijn eigen vader was, die bovenop me lag. Mijn lichaam was die middag niet aan haar trekken gekomen en daar leek nu verandering in te komen. De hand op mijn mond werd vervangen door papa zijn mond. Hij drukte zijn tong bij mij naar binnen en ik verwelkomde hem.

Papa zijn borsthaar kriebelde tegen mijn borsten, een hand op mijn heupen, vingers die mijn kutje ingeduwd werden. Zo nat...

"Goed zo, meisje, goed zo," papa kreunde in mijn oor, terwijl hij me langzaam met een aantal vingers begon voor te bereiden op het echte werk. Ik hoorde mezelf soppen. Sloeg een hand voor m'n mond toen een kreun ontsnapte. Papa glimlachte en versnelde het tempo. Ik sloot m'n ogen, probeerde mijn heupen omhoog te duwen, zodat ik zijn vingers dieper zou voelen.

Ineens verlieten de vingers dat natte, warme plekje en ik voelde me leeg.

Papa likte aan een vinger alsof het honing was en hield mij vervolgens de andere vingers voor.

"Jezelf ooit geproefd?"

Nee.

"Mond open."

Ik gehoorzaamde en zoog vervolgens mijn eigen geil van zijn vingers. Ik weet niet wat ik verwacht had, maar het was licht zoutig en helemaal niet vies. Papa grijnsde en dook vervolgens onder het dekbed. Mijn benen werden wijd opengespreid. Ik zuchtte toen ik zijn vingers weer naar binnen voelde glijden. Ik beet in m'n hand, toen ik papa zijn tong op mijn klitje voelde. Ik was nog nooit gebeft, wist eigenlijk amper wat het was, maar papa... Papa wist precies waar hij mee bezig was en terwijl hij me met zijn vingers bleef neuken, verwende hij m'n klitje met zijn tong. Af en toe gleden zijn vingers eruit en stak hij zijn tong zo diep mogelijk mijn kutje weer in. Ik dacht dat ik gek werd!

Ik kon het niet helpen. Ik kwam klaar op papa zijn vingers toen hij me hardhandig met drie vingers neukte en met de duim van zijn andere hand mijn klit verwende. Ik geloof niet dat ik ooit eerder zo hard gekomen ben. Het geil leek er gewoon uit te stromen en terwijl ik naschokte en de tranen me zo'n beetje over de wangen liepen, lag papa met zijn gezicht tussen m'n benen me leeg te likken en zuigen.

Even later boog hij zich over me heen. Streek de haren uit m'n gezicht en tongde me diep. Opnieuw proefde ik m'n eigen geil.

"Lekker?"

M'n geil of het klaarkomen? Ik wist het niet. Ik was van de wereld. Hij leek tevreden. Knikte goedkeurend. Tongde me opnieuw. Een gloed in zijn ogen. Ik was half in slaap. Hij legde mijn benen over zijn schouders, ik schudde mijn hoofd.

"Nee papa, ik ben zo moe..."

Maar papa fluisterde in mijn oor: "Dat was omdat je vanmiddag zo'n goede hoer voor papa geweest bent, maar nu heb je papa weer geil gemaakt en ik ben nog niet klaargekomen. Toe maar, stribbel maar tegen..."

Ik keek hem aan, terwijl hij zijn dikke, harde lul bij mij naar binnen stootte. Ik kreunde toen de knop door de nauwe ingang gleed. Ik zuchtte toen hij er helemaal inzat. Ik greep de lakens onder me, terwijl papa langzaam in en uit me begon te glijden en als hij er dan helemaal in zat, dan duwde hij nog wat harder, wreef zijn ballen tegen me aan. Toen verhoogde hij het tempo, hoorde en voelde ik zijn ballen tegen m'n billen aanslaan. Ik begon harder te kreunen en papa trok zich ineens uit me.

"Stil zijn!"Hij draaide me hardhandig op mijn buik en vertelde me m'n kussen beet te pakken. Ik sloeg mijn armen om m'n kussen heen en begroef mijn gezicht erin, terwijl papa me bij m'n heupen optilde, totdat mijn kontje de lucht in stak. Hij kneep in m'n billen, trok ze van elkaar, likte m'n kutje, duwde er weer wat vingers in, totdat ik kreunend in m'n kussen klaarkwam en het geil opnieuw bij m'n benen langs droop.

"Jaaaa....," hijgde papa. Ik voelde hoe hij achter me knielde en toen stootte hij zijn dikke lul in één keer weer naar binnen. Ik wou het uitschreeuwen, maar wist m'n gezicht op tijd m'n kussen weer in te drukken. Papa hield zich niet meer in. Met zijn handen op mijn heupen, beukte hij op me in. Hard, snel, diep. Het kussen smoorde mijn kreunen, maar de kamer vulde zich desondanks met de geluiden van ruige seks: een krakend bed, het gehijg van m'n vader, zijn ballen die in een snel tempo tegen mij aansloegen, het soppende geluid van een lul die een nat kutje te grazen nam.

Ik drukte mijn kontje ook net zo hard terug in een poging papa nog dieper in me te krijgen. Toen klonk het ondertussen toch wel bekende gegrom. Papa die zich even in leek te houden en toen diep in me stootte en zijn zaad mijn kutje inspoot. En opnieuw. En opnieuw.

Papa was klaar. Zijn nog half harde lul gleed m'n kutje uit, gevolgd door een sliert van mijn geil en zijn zaad. Ik viel op mijn buik, terwijl papa opstond en zijn shirt aantrok. Hij keek me aan, een flauwe glimlach op zijn gezicht. Hij trok me naar zich toe en zonder een woord te zeggen, wist ik wat ik moest doen.

Hij hield me zijn lul voor en ik likte en zoog hem schoon. Zijn hand bijna teder op mijn hoofd. Hij trok zijn onder- en bovenbroek aan. Ik keek hoe hij de gulp dichttrok, de knoop dicht deed, de riem vast deed. Zijn ogen verlieten mijn gezicht geen moment. Toen hij klaar was boog hij naar me toe.

"Wen hier maar aan, schat, je bent papa zijn hoer. Suus kwam naar mij wanneer ze zin had, ik kom naar jou wanneer ìk zin heb. En ik heb vaak zin..."

Een kus op mijn wang en hij liep naar de deur en opende deze. Met een 'welterusten' verliet hij de kamer. Ik lag nog een tijdje voor me uit te staren. Mijn dijen kleverig. Mijn kutje nog nat.

In mijn hoofd was een strijd gaande: dit mag niet, het is je vader! Maar het is zo lekker... Het is je vader! Maar niemand hoeft het te weten. Edwin heeft me nooit zo klaar laten komen...

En hoe fout het ook allemaal mocht zijn, die nacht viel ik in slaap met een glimlach op m'n gezicht en een hand tussen m'n benen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten