copypast_protection

zondag 19 mei 2013

Hoe vind ik een SM partner?Hoe vind ik een SM partner?


Natuurlijk is het leuk als je aan SM wilt gaan doen, maar de grote vraag is: met wie? Het vinden van een partner om SM mee te doen is niet voor iedereen gemakkelijk. SM-ers hebben geen stempel op hun voorhoofd waardoor je ze op straat herkent, en je kunt moeilijk al je kennissen gaan vragen of ze kinky zijn. Hoe pak je het wel aan?

In je gewone leven

BDSM-ers hebben, net zoals alle andere mensen, een leven waarin zij allerlei activiteiten ondernemen. Ze gaan naar hun werk, brengen kinderen naar de opvang, gaan sporten, zitten bij een schaakvereniging, gaan naar de kroeg of volgen een kookcursus. De kans is dus aanwezig dat er BDSMers in jouw omgeving zijn. Daarnaast zijn er veel mensen die zich geen BDSM-er zouden noemen, maar die best voor wat kinky dingen in zouden zijn als hun partner er iets mee had. Wanneer je een leuke man treft bij de yoga of een date hebt met de vrouw uit de supermarkt kun je dus, eventueel subtiel en voorzichtig, over BDSM beginnen om op die manier de interesse te peilen. Dit vergt enige moed en tact, maar is absoluut het proberen waard. Heb je al een vanille partner? Trek de stoute schoenen aan en begin er eens over. Je weet nooit waar hij stiekem over fantaseert.

Op het internet

Het internet is een uitstekende plaats om op zoek te gaan naar een partner wanneer je afwijkende seksuele voorkeuren hebt. BDSM-ers verzamelen zich vaak op speciale websites waar je dus al van tevoren weet dat de andere persoon ook kinky is. Datingsites liggen voor de hand, maar overweeg ook om actief te worden op enkele fora. Fora zijn namelijk een ontspannen manier om andere BDSM-ers te leren kennen. Je praat mee in allerlei ontopic en offtopic gesprekken, bouwt een kennissenkring op en soms kan via internet ineens een vonk overslaan.

Fetlife (datingsite, forum, feesten)
Dreambooks (dating)


Enkele tips voor online dating:

- In het echte leven ben je tijdens een date verzorgd. Je trekt schone en mooie kleren aan, zorgt ervoor dat je onlangs gedoucht hebt, je zet een glimlach op en steekt je borst vooruit. Online kun je je uiterlijk ook verzorgen. Zorg ervoor dat je teksten lekker lezen, maak gebruik van leestekens en interpunctie.
 - Laat je persoonlijkheid zien. Vallen de mannen in de kroeg voor je uit hun push-up bh knallende borsten, op het internet zul je het over het algemeen moeten doen met tekst. Laat jezelf zien. Praat mee in topics die jouw interesse hebben, vertel wat over jezelf.
 - Voor mannen: stuur geen oneerbare voorstellen of foto’s van je geslachtsdelen. Vrouwen worden al overspoeld met berichten van “slaaf24cm” die zich graag volledig overgeven aan deze geweldige Meesteres. Wees anders. Gedraag je zoals je je in het echt ook zou gedragen: respectvol, gepast. In de kroeg trek je ook niet pardoes je broek naar beneden om je leuter te laten zien.

In de SM scene

BDSM-ers zijn maar een actieve groep mensen. Het is dan ook niet moeilijk om andere SM-ers in het echt te spreken, en ik kan het van harte aanbevelen. Het is fijn om mensen te kennen die dezelfde gevoelens hebben als jijzelf, een kinky vriendengroep kan je leven echt verrijken. En wanneer je een SM-partner zoekt is dit eigenlijk de makkelijkste manier.

Je hebt verschillende opties. Zo worden er bijvoorbeeld door heel Belgie allerlei SM feesten georganiseerd, vaak kleinschalige en laagdrempelige party’s waar je onder het genot van een kop thee of glas bier met andere kinksters kunt praten. Voorbeelden van dit soort feesten zijn bijvoorbeeld de feesten van de BDSM-School, SteelMoon en FetishCafe. Ook worden er door de leden van verschillende SM-fora meetings georganiseerd. Deze meetings zijn vaak op een openbare plek, bijvoorbeeld dat men samen uit eten gaat of de dierentuin bezoekt. Op die manier kun je op een heel laagdrempelige manier in contact komen met andere SM-ers. Enkele actieve fora zijn bijvoorbeeld Wandering Spirits en BDSMNext.

Daarnaast kun je via Fetlife allerlei feestjes en activiteiten vinden. Zo is er bijvoorbeeld een groep genaamd ‘BDSM SCHOOL’ (leuven) die regelmatig meetings organiseert. In andere steden wordt dit ongetwijfeld ook gedaan.


vind je toch echt geen geschikte partner, of zoek je een Mentor, contacteer me dan op:
crakske@gmail.com

en door Mijn contacten in Vlaanderen en Nederland vinden we wel gauw wat!Geen opmerkingen:

Een reactie posten