copypast_protection

donderdag 4 oktober 2012

Sexslavinnen HuisregelsHUISREGELS van de bdsm-school (leuven)
 


- Onze slavinnen van het sexslavinnen team dragen steeds een roze halsband en boeien.
 
* op simpele vraag worden de polsboeien vastgemaakt en kan de slavin ook geblinddoekt worden.

- Slips zijn voor onze slavinnen ten allen tijde verboden.
 
* zowel hun kut, kont als tieten moeten altijd beschikbaar zijn om aangeraakt en gemanipuleerd te worden - zij moeten hun benen direct spreiden wanneer iemand hen daar wil aanraken.

- De slavinnen dienen als seksueel object voor de Dominanten en zullen daarom (bijna *) alle seksuele bevelen en handelingen direct opvolgen.
 
* hangt af van de persoonlijke voorkeur en afspraken... dus voor iedere slavin kan dit anders zijn... sommigen kicken op bukkaké (spermadouche), masturbatie, stevige neukparty, pijpen, face-sitting, anderen hebben dan weer andere voorkeuren... het komt er op aan dat er voor elks wat wils is, doch dit is voor iedereen verschillend. Hun Meester beslist wat wel kan en wat niet. Ons motto... Wel Champagne... No Caviar!!!

- Pijpen is zonder condoom, neuken uiteraard met.
 
* in principe mag er niet klaargekomen worden in de mond van de slavin... bij sommigen kan het wel, maar dat dient dan vooraf gevraagd te worden aan de Meester... nooit orgasme in de mond zonder vooraf akkoord!!!
* niet alle slavinnen tongzoenen met iedereen... als de slavin daarin niet meewerkt, vraag dit dan even aan hun Meester.

- Fotograferen en filmen is ten strengste verboden... dit wordt enkel toegestaan op de fuiven van zondag door iemand van de organisatie. Jullie privacy blijft gegarandeerd.
 
* Moest u toch problemen hebben met een bepaalde opname, wordt die ter plaatse gewist.

- Slavinnen met een andere kleur van halsband worden niet door de organisatie aangeboden maar door hun eigen Meester. Deze slavinnen hebben wel het recht een bepaalde handeling of een persoon te weigeren.
- Bij elke slavin staat een Dominant die niet aan het spel deelneemt maar opvolgt of de regels en afspraken gehouden blijven. Het is hij die zijn slavin aanbiedt en hij heeft dus altijd het laatste woord!
 
Opwindende spelletjes, iedereen heeft toch zijn fantasie?

 
Dominanten:
Onze hoerige lustslavinnen staan als speelobject ter uwer beschikking en wachten op een stevige neukbeurt of een gedwongen zuigsessie!
Zij worden graag aan jullie kinky wensen onderworpen! Deze pijp- en neuksletten zijn echte geile donders!

Onderdanigen:
Jullie hebben ook 'n fantasie? Rukken jullie graag terwijl 'n slavin wijdbeens met haar kut aan 't stoeien is? Willen jullie gebinddoekt worden en 'n lekker mondje vervolgens 't werk laten doen? Houden jullie van face-sitting? Of willen jullie het nog iets natter? Maak uw fantasietjes duidelijk en wij trachten ze in te vullen!
 
BELANGRIJK!
PERSOONLIJKE HYGIËNE EN DRESSCODE VOOR DEELNEMERS
Ook voor onze bezoekers geldt een dresscode!!


WAT GEBEURT ER WEL OP ZO'N
SEXSLAVINNEN FEESTJE?


In het kort: al wat u wil, zolang het binnen de regels valt en binnen de beperkingen van de slavin!
Bij elke slavin is constant haar Meester aanwezig die zelf niet actief deelneemt. Het is hij die zijn slavin aanbiedt en, indien nodig, het laatste woord heeft. Hij let erop dat de huisregels gevolgd worden, dat alles binnen de beperkingen van de slavin blijft en dat alles in goede orde gebeurt. De slavinnen zijn er om alle deelnemers seksueel te dienen, wij garanderen dat iedereen aan zijn trekken komt.
De veiligheid en gezondheid van de slavin staan altijd centraal!


Deze slavinnen en sletten zijn er om al uw bevelen op te volgen, daar dienen ze voor, beveel ze dan ook!
Ze worden niet aangesproken met "juffrouw, hebt u even tijd?" of zo, maar wel met: "kom hier, slet, en..." (wat u maar wil)


Bij aanvang van de party zullen alle slavinnen machteloos geprestenteerd worden met handen vast om gekeurd te worden. Ze kunnen dan overal aangeraakt worden en hun gehoorzaamheid en medewerking kan de eerste keer al getest worden. Daarna worden ze losgemaakt en verdeeld over de aanwezige deelnemers om bevelen op te volgen.

Tijdens de duur van de fuif zullen de slavinnen geregeld vastgemaakt worden, zodat ze weerloos zijn om gebruikt en bevolen te worden. Soms zullen ze ook geblinddoekt zijn en iedereen bevredigen zonder te weten bij wie ze dat doen.
Als u wenst dat een bepaalde slavin vastgebonden en/of geblinddoekt wordt, geef dit door aan haar Meester die daar dan voor zal zorgen.


De slavinnen kunnen steeds door iedereen overal aangeraakt worden. Gepijpt wordt zonder condoom, neuken altijd met. Anaal kan bij die slavin die dit ook wil. Houdt u van bukkaké, wil u klaarkomen over haar gezicht, wil je aan face-sitting doen of laten doen? Beveel het, zij MOETEN luisteren!
Elke slavin zal elke door u bevolen houding aannemen zodat u met haar kan doen wat u wil en omgekeerd zal zij alles moeten doen wat u wil!

Er wordt van de deelnemers de nodige discipline verwacht zodat deze sexslavinnen zonder overrompeling alle opdrachten achtereenvolgens kunnen uitvoeren. IEDEREEN ZAL BEVREDIGD WORDEN!


Alhoewel deze sletten enkel en alleen dienen om uw genot en om al uw bevelen op te volgen, dient er toch steeds rekening gehouden te worden met hun gezondheid en welzijn. Ze zijn gewend om bevelen te krijgen en deze uit te voeren, maar dienen wel steeds menselijk behandeld te worden. Streng zijn kan, bruut zijn niet.
Let wel, het zijn lustslavinnen, en sommige slavinnen kunnen al eens harder aangepakt worden door een tik krijgen (tik! geen slaag), met een (zachte) zweep tot meer inzet aangemaand worden of kan er al eens een klem op gebruikt worden, maar niet bij allemaal. De aanwezige Meester bepaalt wat er wel kan en wat niet, zijn instructies dienen altijd opgevolgd te worden.


Dit is dé gelegenheid om knappe, gewillige en geile sletten te bevelen wat u maar wil en al uw seksdromen uit te laten komen!


1 opmerking: