copypast_protection

zondag 14 oktober 2012

Femdom

Er bestaat nogal wat eens verwarring rond Femdom, wat is dit en hoe wordt dit beoefend zijn veelgestelde vragen.Wat is femdom?

Hier lopen de definities al onmiddellijk uit elkaar, maar de meest gangbare vorm is diegene waarbij de 'dominante partner' vrouwelijk is, hetgeen het omgekeerde is van de meer gangbare en traditionele rol als onderdanige.

De termen die dan ook vaak gebruikt worden zijn: Dominatrix, Domina, FemDomme, Meesteres, en dit dan afhankelijk van de context of persoonlijke voorkeur.

Een andere, iets minder gangbare definitie van Femdom ziet de vrouw als een Godin die het recht heeft haar slaaf te slaan, te mishandelen en te vernederen als Haar eigendom.

Natuurlijk heeft de slaaf dan de taak om zijn Godin te voorzien van voldoende orgasmen, en als zij seksuele bevrediging wil, heeft de slaaf deze uit te voeren op de manier die Zij verlangt.
De slaaf heeft geen rechten om ook maar enige tegenprestatie te verwachten.

Ongeacht van hoe femdom wordt ingevuld zie je elke mogelijke relatievorm, meestal is het een Meesteres met mannelijke-sub, maar regelmatig zie Ik ook Meesteressen met een slavin of Meesteres die een slavin hebben, die dan op Haar beurt (switch) de Meesteres is van een andere mannelijke/vrouwelijke sub.

Allemaal vrij complex, maar best kinky dus ;-)links naar femdom sites in Belgie (Vlaanderen) en Nederland zijn:

http://en.wikipedia.org/wiki/Female_dominance

http://www.onderdanigeman.nl/bdsm-fetish-kennisbank/bdsm/wat-is-femdom/

en Mijn persoonlijk favoriete weinig informatief, maar femdom met kwaliteit:

http://hommage.a-madame.nl/mal.php?s=3&i=4&v=12&b=4&l=t

bovenstaande sites worden niet meer onderhouden dus als er onderdanige mannen zijn of Meesteressen die hun fantasie en ervaringen willen delen met O/ons en deze blog geef dan gerust een seintje!

1 opmerking: