copypast_protection

woensdag 26 september 2012

Figging, ouch

Figging (gember)S/sommige mensen houden nu eenmaal van spannendere seks, misschien krijg je wel een beloning als je
weer eens eten gemaakt hebt, maar er bestaan van die speciale seks-varianten, zoals...

Figging bijvoorbeeld!

Dit wordt gebruikt in de BDSM scene en komt erop neer dat je een stuk gember in je anus of vagina stopt.
Ooit verzonnen om ervoor te zorgen dat paarden hun staartje recht houden,
maar mensen zouden met zo’n stuk gember in hun hol ook een onvergetelijke ervaring ondergaan.

En voor deze porno-actrice was het zogenaamde figging zeker een onvergetelijke ervaring.
Misschien niet helemaal handig om te openen als je niet alleen bent.

veel leut!

hier is de link:
Hoe pak je het aan?


Figging, spelen met gember....

Figgen - anaal spelen (of martelen) met gemberwortel, is een kunst die steeds meer lijkt te worden genegeerd.......is hieronder te lezen en omdat het een leuk onderdeel kan zijn wordt het hier geplaatst zodat deze kunst niet verleerd of vergeten wordt in de bdsm-wereld, dus lijkt je dit onderdeel een leuke bezigheid steek er dan de tijd en moeite in en je hebt veel fun voor de Dominant en sub/ slavin. informeer je goed en denk om de veiligheidstips die je hieronder leest.

een tip: babie olie niet geparfumereerd en flink aangevuld met gember die je met een knoflookpers fijn uitknijpt (dus eigenlijk het sap van de gemberwortel) is ook een fijn iets om over pijnlijke rode billen heen te smeren

Voorwoord

Ook de natuur draagt zijn steentje bij met diverse materialen om een sub het hoofd op hol te maken. Hieronder vindt men meer informatie over het spelen met gember. Deze tekst is geschreven op basis van beschikbare informatie. Ik heb geenszins de pretentie om te zeggen dat ik er alles over weet. Eventuele correcties en/of aanvullingen zijn dan ook ten zeerste welkom.

Figgen

Figgen - anaal spelen (of martelen) met gemberwortel, is een kunst die steeds meer lijkt te worden genegeerd. Misschien is dat omdat er niet voldoende informatie over wordt doorgegeven of wellicht willen BDSM'ers, door de komst van dure zalfjes, chemicaliën en vloeistoffen die het effect van gember kunnen nabootsen, niet de tijd nemen die nodig is om deze activiteit voor te bereiden. Elk van bovenstaande redenen zorgt er echter voor dat mensen een prettige en gedenkwaardige ervaring missen. Aangenomen wordt dat figgen dateert uit de Victoriaanse tijd. In sommige Victoriaanse literatuur wordt er melding van gemaakt. In die tijd waren de Victorianen achter gesloten deuren een redelijk schuingebekt, pervers kinky stel (ben je niet dol op ze?). Caning (slaan met een riet), een heel populaire vorm van straffen voor vooral vrouwelijke overtreders, werd verheven tot kunstvorm.

Het vermoeden bestaat dat figgen ontstond in die tijd dat gember gebruikt ging worden in de anus van een slachtoffer van een caning om te voorkomen dat zij haar billen dicht zou knijpen tijdens het ondergaan van haar straf. Later zal hier dieper op ingaan worden, maar het dichtknijpen van je kont terwijl er gember in zit, veroorzaakt een intens brandend gevoel. Waarom de Victorianen het slachtoffer wilden beletten haar achterste toe te knijpen, is niet duidelijk.

Op de één of andere manier werd deze techniek opgepikt en destijds ontwikkeld tot een techniek op zichzelf binnen BDSM. Al is het een redelijk makkelijke techniek om aan te leren, enige zorgvuldigheid is nodig en een goede voorbereiding is vereist. Dus, laten we ons eens op de wereld van de gember storten.

Voorbereiding

Gember, in zijn natuurlijke staat, wordt verkocht als een 'hand'. Voor iedereen die geen chefkok is: dat wordt zo genoemd omdat de vorm van de gember enigszins op een hand lijkt. De uitsteeksels van die hand heten vingers. Tegenwoordig snijden veel supermarkten voor ons gemak de hand in kleine stukken en verkopen die verpakt. Hou je verre van het voorgesneden spul totdat je voldoende ervaring hebt opgedaan om veilig met kleine vingers te spelen. Vind een plaats waar ze 'handen' verkopen. Als de supermarkt ze niet heeft, ga dan naar een toko. Koop de grootste hand die je kunt vinden en haast je ermee huiswaarts. Bewaar de volledige hand op een koele droge plaats tot je de gember wilt gaan gebruiken. Hoe sneller je de gember echter gebruikt, hoe beter het effect, tenzij je de gember op de juiste manier laat rijpen. Daarover later meer.

Tijdens het spel is het meestal het prettigste om de sub vast te binden met het gezicht naar beneden, gebogen over een kussen op het bed.

Nu ben je er klaar voor om een vinger van de hand te snijden. Tenzij de vingers erg lang zijn, moet je de vinger niet bij de 'knokkel' afsnijden. Snij tot in de palm van de hand, zodat je een lange vinger krijgt die op alle plaatsen dezelfde wijdte heeft. Haal met een dunschiller of aardappelmesje de bruine schil weg. Zorg ervoor dat alle schil eraf is en dat alle hobbels en knobbels eraf zijn en glad gemaakt zijn. Probeer zo min mogelijk vruchtvlees eronder weg te snijden, want je wilt zo veel mogelijk vinger overhouden. Neem de tijd en haast deze stap niet. Terwijl je werkt, spoel je de gember geregeld af onder de koude kraan om de stukjes schil weg te spoelen.
Gember is nogal vezelrijk en het kan dan ook even tijd kosten om goed voor te bereiden.
Nadat je de wortel ontveld en helemaal mooi glad gemaakt hebt, moet je een lastig karweitje opknappen. Met het mesje snij je, op ongeveer tweederde van boven, voorzichtig een inkeping rondom de vinger. Die zal dienst doen als 'stopring'. Zoals een buttplug gestopt wordt wanneer de kringspier zich over het taps toelopende gedeelte van de plug sluit, zo zal deze inkeping hetzelfde doen. Maak de ring niet breder dan een centimeter. Vergeet niet: laat de vinger niet taps toelopen tot op het einde. Je wilt de volledige omtrek van de vinger tot op tweederde bewaren, dan een centimeter brede 'stopring' en dan weer de volledige omtrek tot op het einde. Snij niet te veel weg, want dat verzwakt de vinger en vergroot de kans op breken terwijl hij in de sub zit. Je hebt niet zo'n diepe ring nodig om hem te doen stoppen bij de sluitspier. Wanneer je deze stap zorgvuldig afgerond hebt, spoel je de vinger af en doop je hem in koud water. Zorg er voor dat het uiteinde aan de bovenkant voldoende afgerond is. Je kunt dit gebied altijd bijwerken met een mesje.

Nu is hij klaar om in te brengen. In tegenstelling tot wanneer je eigen vinger zou inbrengen, gebruik je bij het inbrengen van de gember geen glijmiddel. Glijmiddel sluit af en zou voorkomen dat het gembersap zijn werk kan doen. Gebruik daarom koud water om de vinger nat te houden. Breng de vinger nu lang-zaam in in de anus van de sub. MAAK HIER GEEN HAAST MEE, NEEM JE TIJD. Natte gember is glad genoeg om voorzichtig naar binnen te glijden. Wanneer de anus zich uiteindelijk opent en de gember accepteert, breng je het in tot aan de stopring en laat je de sub zich eromheen sluiten.

Effect

Het mooie van gember is dat het even duurt voordat het effect begint. Wanneer het eenmaal begint, bouwt het zich langzaam op. Terwijl je wacht tot de pret begint, kun je het beste even je handen gaan wassen. Je wilt niet per ongeluk jouw ogen of die van je sub aanraken met gembersap op je handen. Daarna kun je plaatsnemen in een luie stoel en genieten van de show die komen gaat. De meeste subjes worden behoorlijk luidruchtig terwijl de gember zijn magie doet.

Afhankelijk van het uithoudingsvermogen van je sub, de potentie van de gember,de mate van mindfuck die je eraan vooraf hebt laten gaan, zullen de reacties verschillen. Een aantal subs heeft laten weten dat de gember niet veel meer doet dan bijvoorbeeld tijgerbalsem; echter, zij zijn dun gezaaid. De meeste subs rapporteren dat de effecten veel groter waren dan ze zich van tevoren hadden voorgesteld. Zoveel mensen, zoveel meningen. Om het effect te vergroten knijp je de billen van je sub samen en hou je ze een minuut of twee vast. Dit zorgt ervoor dat de branderigheid geïntensiveerd wordt. Als je dit af en toe doet, hou je je sub goed wakker.

Het effect van de gember zal ongeveer twintig minuten duren en daarna snel afnemen. Het mooie van gember is dat je, hoe intens het gevoel voor de sub ook wordt, hem of haar er niet mee kunt beschadigen en het effect niet heel lang duurt. Zodra de sensatie begint af te nemen, haal je de gember weg en ga je verder met andere spel-zaken. Gember heeft een eigenschap die het ver boven alle gember-wannabe middeltjes plaatst. Het sap van de wortel veroorzaakt een ongelooflijke geilheid. Er zijn subs die begonnen te snikken, smekend om iets in hun kut in te brengen en een orgasme te mogen hebben. De lustopwekkende reactie is tienvoudig wanneer gembersap in aanraking komt met de clitoris. Snijd een klein plakje gember af en zorg ervoor dat één kant glad is. Plaats deze kant direct tegen de clit aan en hou het daar. Afhankelijk van hun anatomie kunnen sommige vrouwen het plakje op zijn plek houden zonder hulp. Breng het sap in contact met de clit terwijl de gember-buttplug op zijn plaats zit en aanschouw het plezier.
Mannelijke subs

Gember is fantastisch voor cock & ball torture. Snijd een juliënne (heel dun) reepje van de geschilde gember. Het reepje moet niet dikker dan 2,5 tot 5 millimeter en ten minste 2,5 centimeter lang zijn. Zorg ervoor dat het glad is en dat de randjes afgerond zijn. Gebruik hiervoor het schilmesje. Zorg ervoor dat je sub vastgebonden op zijn rug ligt. Doop de gember in water en breng het langzaam in in de plasbuis. Zorg ervoor dat er voldoende uitsteekt zodat je het er weer makkelijk uit kunt krijgen.

Het effect van gember in de penis is bijna direct en de sub zal vrij heftig reageren. Het branden is ongelooflijk intens. Als het te veel wordt voor je sub, verwijder de gember dan en geef hem een minuutje om bij te komen. Wanneer de gember verwijderd is, verdwijnt al snel het branden. Je kunt het terugplaatsen wanneer je de pret wilt voort-zetten. Uiteindelijk zal het gevoel afnemen en verdwijnen, maar niet voordat de sub 'op' is.

Turbocharge -een techniek die je gember zal 'turbo-chargen'.

Wanneer je je gember snel na de aankoop gebruikt, garandeert dat het effect. Als je gember onbeschermd voor langere tijd bewaart, verliest het zijn kracht. Als je echter nog wat verse gembervingers over hebt na het spelen, doe ze dan in een afgesloten plastic zakje en leg dat in de groentenla van de koelkast. Na een paar dagen ga je er weer eens naar kijken. Als het goed is, zit er dan een laagje vocht aan de binnenkant van het zakje. Als er ook een beetje schimmel op de gember zit, is het weer speeltijd. Zo niet, leg het dan terug in de koelkast en wacht nog een dag of twee en check dagelijks of er al schimmelvorming is. De schimmel is onschadelijk en dringt niet door de dikke, vezelachtige schvan de wortel. Schil en bereid de gember als hierboven uitgelegd en speel er dan mee als gebruikelijk. Maar pas op! Het sap is dramatisch in kracht toegenomen. Als je dacht dat je lol had toen de gember vers was, wacht maar tot je er nu mee speelt! Mocht je hierna nog gember over hebben, gooi het dan weg.

Tot slot

Nog een waarschuwingen om mee af te sluiten; als je sub allergisch is voor gember (hoewel dit zelden voorkomt), speel er dan niet mee.
Je kunt een allergische huidreactie oproepen. Niet leuk. Speel veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten