copypast_protection

donderdag 16 augustus 2012

Vijftig tinten grijs lingerieAan de gekte rond ‘Fifty Shades Of Grey’ (50 tinten grijs)  komt nog even geen einde. Na de run op de boeken, de artikelen uit de boeken, de persiflages en TV-programma’s, volgde deze week reeds de herenpakken à la Christian Grey en binnenkort de lingerie in jawel……….. Vijftig tinten grijs.Auteur E.L. James heeft maar liefst 3 deals voor merchandising binnengehaald: T-shirts, pyama’s en de reeds genoemde lingerie.Het eerste deel van de triologie wordt binnenkort verfilmd. Over de acteurs wordt momenteel druk gespeculeerd en de eerste fanartikelen zijn al in de maak.CopCorp Licensing is in de Verenigde Staten aangesteld als vertegenwoordiger van het gloednieuwe merk Fifty Shades of Grey. Het bedrijf heeft bekendgemaakt dat er voor de merchandise samengewerkt zal worden met 3 verschillende partners.


Freeze Clothing gaat Fifty Shades-kleding produceren. Denk daarbij aan T-shirts, tops en truien. Briefly Stated brengt pyjama’s, badjassen en ondergoed uit. En HYP, tenslotte, zal kousen en panty’s op de markt brengen. Jarretellen gebaseerd op de stoute spelletjes van hoofdpersonages Anastasia Steele en Christian Grey.


hoe? je hebt geen eten kunnen maken?


Nu alleen de kinky seksspeeltjes nog. Laat me raden. Amazon verkoopt het wel...

Bovenstaande collecties zijn reeds in Mijn bezit dankzij M'm connecties in mode en bdsm-werelden. (zie eerdere blog-berichten)

mocht je nog niet denken dat SM niets voor jou is, bedenk dan, welke man kan je nog weerstaan in dergelijke mooie outfit :-)
mooi dat kontje tonen...
wat vind je van Mijn collectie fraulein?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten