copypast_protection

vrijdag 3 augustus 2012

BDSM opleiding leven als een huisdier

Eigenlijk kan dit vrij onschuldig beginnen, en is misschien, al een ideale instap voor mensen die BDSM voor beginners zoeken. De uitwisseling van macht (Total Power Exchange) is heerlijker en extremer, maar, hoeft niet gepaard te gaan met extreme pijn. 

Leven als pet/huisdier/kat/hond kan een bevrijdende ervaring zijn!

Het kan het zorgende aspect hebben van een Daddy-Dominant-Sub (Papa-Dominant-sub) relatie, waar je verhaaltjes voorleest de ene moment en je beestje lekker hard .... het andere moment.
ideaal dus voor meisjes die geen verantwoordelijkheid wensen/willen en toch willen dienen aan hun Meester(s).
Het is een feit dat het veel meisjes aanspreekt om een nederig, dienend lekker beestje te zijn.

Het aantrekkelijke idee om iemands huisdier te zijn, naakt, en op je knieen. En dan gestreeld en verzorgd te worden, zoet en teder, met de harde hand.
Niet hoger mogen komen dan de kieen van je eigenaar. Of rondgeleid worden aan een leiband wanneer je naar de toilet moet, verboden worden om te spreken, lange wimpers op te moeten, dierengeluiden maken, dierlijke bewegingen maken... soezen aan de voeten.


Eten en drinken vanuit kommetjes van de vloer. Met soms zelfs echt dierenvoedsel...

Gestraft worden wanneer je een fout maakt. Zelfs iets harder behandeld worden dan je een echte hond of kat zou behandelen.. Maar opnieuw, veel liefde krijgen wanneer je goed je best doet.


Een hond of kat zijn bied een rijk spectrum aan harde/zachte (mind) controle.
Krullen aan de voeten...Indien je dit spel echt eens wil ondergaan, contacteer dan crakske@gmail.com.Vrijdag kwam ik nog bij Meesteres Cindy, ze zei:
"Seavtinal, Ik heb een nieuw meisje voor jou", "Zoals je kan zien is ze helemaal gebroken".

"Ze geeft geen weerstand, zelfs niet het minste. Ik zou zelfs durven zeggen dat het kleine sletje zelfs hongerig is om terug de touwen te mogen voelen tegen hare tere huidje."

"Ze is zelfs gewoon geraakt aan haar huisdier-bestaan, en smacht zelfs naar meer. "

"Maar het echte talent is haar mondje, en ze smelt wanneer je haar ruw en hard aanpakt"

"Ze begint zelfs spontaan te smeken als je haar een pik geeft. En het was eenvoudig om haar lichaam te vormen zoals het nu is, meisje die zwak van geest zijn, zijn zo heerliljk..!"

Ik moest even denken en aanvaardde het mooie geschenk, wow!

"Ik heb haar precies gemaakt zoals je wou" zei ze nog.

"Klein, maar met mooie rondingen, zwak en zacht. Je zal haar vlees en geest zeer meegaand vinden"

Wanneer kan Ik haar hebben zei ik.

"Ik lever haar morgen, aan je deur. Ik zal er zelfs een gaggen en inpakken als een geschenk. "

Toen zei ze tegen haar ex-huisdier:
"Hoor je dat, an? Je krijgt een nieuwe Meester!"

ze miauwde als antwoord, waarschijnlijk hoopte ze dat Ik haar even lief zou behandelen als haar vorige Eigenaar....


De film uit 2006, ‘The Pet’ ging er al over.... hoe geweldig is het om elke vrijheid op te geven om te leven als een hond of kat. Hoe een geweldig hondeleven zou dat niet zijn? Geen verantwoordelijkheid, geen verplichtingen, geen rechten... Alleen die pure aandacht en liefde van je Meester..

Wat deze film interessant maakt is de combinatie van een ongewone levenstijl en de achterliggende minder fraaie activiteiten door een dubieuze organisatie in de vrouwenhandel. Philip is een welgesteld zakenman (in de vrouwenhandel) die zich innerlijk verscheurd voelt door het verlies van zijn trouwe hond.


 
Dan leert hij Mary kennen, een jonge aantrekkelijke meid die een leven leidt met vele tegenslagen. Het toeval bepaalt dat zij zelf ook net haar kat heeft verloren en ze voelen zich verbonden door het noodlot.


Hij ontmoet haar elke dag op de markt waar zij bloemen verkoopt en het wordt al snel duidelijk dat ze veel symphatie voor elkaar voelen. Na een lang en vruchtbaar gesprek in de plaatselijke tearoom laat ze zich overhalen om hem een keer thuis te bezoeken. Het contrast is groot wanneer ze beseft dat Philip een luxe leventje leidt terwijl ze zelf met moeite de eindjes aan elkaar kan knopen.


Er groeit een sterke band tussen beiden en Mary vleit zich herhaaldelijk neer aan zijn voeten. Met aandachtige blik luistert ze naar de verhalen over zijn vroegere trouwe metgezel en moet ze lachen om de vreemde ideeen die hij erop nahoudt.


Het gesprek dwaalt af naar de BDSM lifestyle en ja, ook zij heeft de film " The story of O" gezien waarbij ze bekent dat de combinatie van pijn en vernedering haar wel nieuwsgierig maakt. Philip vraagt haar of ze tegemoet wil komen aan zijn wensen en of ze bereid is om deel te nemen aan een vreemd experiment: zich te gedragen als een puppy voor de komende dagen.


Voor Mary die zelf heel erg openminded is van geest lijkt dit haar iets te bizar om voor waar te kunnen nemen. Doch na enig aandringen en een flinke financiele vergoeding stemt ze toe om, mede geprikkeld door nieuwsgierigheid, zich voor een korte tijd aan te bieden als een hondje. Gerustgesteld met de belofte dit vreemde spelletje op elk moment te kunnen beeindigen wanneer ze dit wenst, gaat ze zich steeds meer inleven in haar rol.

Wanneer ze weer huiswaarts keert gaat ze al snel opnieuw verlangen naar haar leven als puppy. Op een dag tekent ze het contract dat haar voor de rest van haar leven aan haar Meester zal binden. Vanaf dan breekt er een heel nieuwe tijd aan en voelt ze zich compleet gelukkig in deze levenstijl.

Helaas, dit mooie leventje is slechts van korte duur. Wat eerst zo ideaal leek te zijn gaat op een zekere dag afglijden naar een ware nachtmerrie wanneer zij in handen dreigt te vallen van nietsontziende vrouwenhandelaars. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is een thriller die de bedoeling heeft om aan het publiek iets te vertellen.

Enerzijds de bizarre maar toch bewonderenswaardige levenstijl tussen twee mensen die je een idee geeft in hoeverre onderdanigheid je kan brengen. Anderzijds om de aandacht te vestigen op de problematiek van de mensenhandel, onzichtbaar voor de buitenwereld maar duidelijk nog zeer actief in bijna alle landen van de wereld.

Zoals dat is met bijna alle SM getinte films krijg je ook hier het gevoel van een "missing link". Filmproducers bezitten duidelijk niet de kennis van zaken om een realistisch beeld te kunnen ophangen over de BDSM levenstijl. Het acteurwerk is ondermaats, zelfs grappig als je merkt dat sommigen hun tekst niet goed kennen en daarbij in herhaling vallen.

De cast is een mengelmoes van nationaliteiten en je hoort allerlei accenten die je slecht kan plaatsen bij hun rolverdeling. Toch zijn er ook enkele betere acteurs die hun naam nog moeten maken. De opzet en het script van deze film is prachtig maar helaas is de uitvoering ervan een stuk minder. Het is duidelijk een B film gemaakt met een laag budget. Goed voor entertainment maar verder heeft het een weinig realistisch verhaal.

Je kan deze film het best bekijken als een sprookje (net als Histoire d'O), die je zinnen kan prikkelen en waaruit je leuke ideeen kan ophalen die je kan verweven in je eigen D/s relatie of spelbeleving. En zeg nu zelf, zo'n avondje puppyplay heeft toch wel wat... :-)3 opmerkingen:

  1. Mijn Meester en ik hebben je tips gevolgd en miauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik slaaf van Meester ga hem vragen dat ik ook zo behandeld word,ketting aan Collar en vanaf nu teMOETEN eten als een hond.Op de grond uit een hondebak.Fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. was maar waak hond aan ketting is nog baa

    BeantwoordenVerwijderen