copypast_protection

woensdag 18 juli 2012

waarom meisjes van groepsex moeten leren houden


Ben je een meisje, sletje-in-opleiding, slavin weet dan dit:

- Je man wilt dat je met zoveel mogelijk mannen neukt, het maakt van jou een betere hoer in bed
- het geeft jou de status van trashy-bimbo, en Ik ken geen enkele man die er zo geen in huis wil!


- het zaad van een kameraad in jouw kutje is extra glijmiddel voor zijn pik- je kan voor je man extra geld in kas brengen, maar opgelet, wees zo goedkoop mogelijk, anders ben je maar een gewone prostitue!  vraag bv nooit meer dan 10euro en doe vrienden van je man gratis! Dat geeft hem extra status bij Zijn kameraden.

- niets is zo sexy voor een man dan zaad van andere mannen uit de gaatjes van Zijn slet te zien stromen, dit op te vangen met je hand, op te drinken en te zeggen...  "Dank Jullie Meesters, als jullie Mijn gaatjes willen gebruiken zijn Jullie altijd welkom, dag-en-nacht"


- zoals je kan zien aan bovenstaande foto, moet je altijd zo duidelijk mogelijk zijn, dit om misverstande te voorkomen!

- wees trots wanneer je jezelf geeft en laat het duidelijk zijn, ALTIJD en aan IEDEREEN dat je een gemakkelijk lustobject bent.


laat bv een borst bloot als er gezelschap is en laat iedereen is voelen


nu kan je als gastvrouw bv zeggen.. "Laat het jullie smaken jongens, tast maar toe, ieder krijgt zoveel en zolang Hij wil!"
en dan krijg je magie..schoonheid van de puurste vorm


en zal je nooit meer alleen zijn, want onthou, "Brave Meisjes komen in de hemel, STOUTE OVERAL"En blijf nederig en gehoorzaam naar je Meester toe, want door jezelf te gevenverdien je het hart van je Meester! Helemaal!


en zal je het echte geluk, ware liefde vinden!
Dat is dan ook de reden waarom dat swingers-koppels (zeker in combinatie met bdsm) zo gelukkig zijn!en zo word je uiteindelijk dan toch nog "de perfekte huisvrouw"!Geen opmerkingen:

Een reactie posten