copypast_protection

woensdag 18 juli 2012

waarom al Mijn slavinnen van hun butt-plugs houden

Ik heb er tijd geleden geen geheim van gemaakt dat Mijn lid één van de grootste denkbare maten is.
Aangezien vrouwen soms nogal bang zijn eenmaal ze Hem zien, zijn ze dit vaak snel vergeten eenmaal ze Hem diep in hun kutjes voelen.Op de bdsm-club waar Ik lid van ben noemen ze Hem dan ook de Keizer...

Het is ook geen geheim dat Mijn pik ook grrag in het gezelschap van kontgaatjes vertoefd, maar om zoiets groot te kunnen huisvesten is een goed uitgewoond en glad kontje nodig.

Het geheim van anale sex zijn 3 dingen: glijmiddel, glijmiddel, glijmiddel...

Maar zelfs in Mijn geval is dit niet afdoende en moeten de meisjes moeten goed voorbereid worden.


Om die kontje lekker breed te krijgen, neem Ik Mijn tijd, en begin meestal met de kleinste maat, en als ze dit enkele weken goed hebben verdragen, door bijna 24/dag te dragen, ga Ik over naar een volgende maat...Niet alleen voor Mijn pik is dit van levensbelang, maar wanneer Ik met een subje naar een gangbang of bdsm-swinger feestje ga, wil Ik niet afgaan als Mijn collega's merken dat Mijn sletjes kontje niet afgetrained is.


éen van de lievelingsstandjes op zo'n feestjes is dan ook vaak, kip-aan-t-spit, waarbij één man vooraan en één man achteraan staan, de man vooraan beukt haar dan zo diep mogelijk in haar mond en keel, en de man achteraan dan, bij voorkeur, in haar kont. En dan DRAAIEN MAAR!

Ook bij ass-to-mouth is dit cruciaal, niets ontgoogeld meer dan een 21-jarig meisje dat niet door Mijn in al haar gaatjes kan gebeukt worden...

En, last but not least, neemt ook de waarde van het sletje toe, als Ik haar beu ben omdat ze geen vorderingen meer maakt, en Ik dus genoodzaakt ben om haar te ruilen of te verkopen.Soms ook, ga Ik de psychologische toer op met Mijn sletjes en dan worden ze getrained tot sex-huisdier (pet), sexdiertjes hebben helemaal geen rechten, hetgeen de training enorm vergemakkelijkt.


Voor sommige zelfs, heb Ik de platische chirurgie betaaald om ze er als echte porno-sterren te laten uitzien...
Natuurlijk die Ik dergelijke slet nooit van de hand omdat een vrouw die alles ervoor over heeft om het werktuig van Mijn lust te zijn, altijd Mijn bezit zal blijven.


en dan, het moment van schoonheid is, wanneer Ik voor de eerste keer, Mijn paal diep in haar kontje duw, goed aan de lange haren trek en weer eens een slet getemd heb...
(foto van Mij en één van Mijn sletjes)

Dus, laat je vrouw, slet, of hoe je haar ook noemt altijd de Plug dragen!
Amen1 opmerking: