copypast_protection

woensdag 11 juli 2012

BDSM School gaat in oktober van start

De bdsm school heeft eindelijk een lessenplan en we gaan 5 cursussen geven voor beginnende subjes. Deze cursus wordt waarschijnlijk in Gent of Antwerpen gegeven, vanwege de aanwezigheid van de bdsm-clubs en interesse daar. Voorlopig zitten we al aan 7 ingeschreven K/koppels en A/alleenstaanden (max 10)


Ben je bi of homo, TV of TG en je houdt van spannende ontmoetingen met andere mannen? Kom dan zeker langs! Er is geen verplichte dresscode maar als je de kledij van je dromen draagt, dan stellen we dat ten zeerste op prijs. Wanneer en hoe laat begint het? Raadpleeg onze agenda.

De ontmoetingen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden, voor Dominanten en subs, voor Meesters en slaven, voor softe SM maar ook voor liefhebbers van harde SM, zolang het huishoudelijk reglement maar gerespecteerd wordt. Het eerste spel tussen twee (of meer) mensen is steeds het spel van praten en luisteren, er worden duidelijk afspraken gemaakt over do's & dont's, je wordt tot niets verplicht en bij een spel hoort altijd een STOP-woord.

We respecteren de 3 x V in de wereld van BDSM: Vrijwilligheid, Vertrouwen en Veiligheid.

Een veilige speelomgeving, het wederzijds respect, vertrouwen en de privacy van de deelnemers is dus onze voornaamste zorg. De Hoeve biedt alles wat je op BDSM-gebied mee zou willen maken en helpt je jouw dromen te verwezenlijken.

Voor de mannen-bijeenkomsten kiezen we nog niet voor een speciaal thema, maar in de toekomst willen we dat soort meetings uiteraard graag gaan organiseren. Heb je hierover voorstellen, wensen, hints of vragen? Mail ons via crakske@gmail.com en zo ook indien je er belangstelling voor zou hebben dat we op vrijdagavond meetings zouden plannen.

Het spreekt voor zich dat wij jouw mail privé beantwoorden en dat we alles in het werk stellen om -binnen onze grenzen- fantasieën waar te maken.

de 5 vakken met elk 20 lesuren (verdeeld over 6 maand) omvatten:ken met elk 20 lesuren (verdeeld over 6 maand) omvatten:

1. onderdanigheid en gehoorzaamheid
Hier brengt elke sub best haar Meester mee, indien je er nog geen mocht hebben kan deze wel voorzien worden.

2. pijn en grenzen
Hoe bepaal je de stopwoorden, welke grenzen kies je best, wanneer ga je te ver, hoe verzorg je de wonden, ...

3. poses + fotografie
Hoe neem je de verschillende poses aan, er worden verschillende dialecten gebruikt en aangeleerd, de meest bekende is waarschijnlijk die van Gor e.a.
Hoe presenteer je jezelf best aan bv een fotograaf voor de beste shots

4. tools
leer de werktuigen kennen en er goed mee om te gaan
(gags, plugs, zwepen, canes, verschillende soorten bondage-touw) en hoe weet je wanneer er bij jezelf bloedvaten en zenuwen zijn afgekneld (gebrek aan anatomie kennis kan levensgevaarlijk zijn)

5. sexualiteit
last but not least, hoe dien ik mijn Meester, hoe bepaal je uw grenzen, of we behandelen vragen als : "ben ik bisexueel of niet?"
kortom, sexualiteit is een zeer ruim topic, met verschillende invalshoeken.

zowel voor beginners, mediors als gevorderen is er altijd wel iets bij te leren.

de school heeft als primaire doelgroep hetero koppels, al kunnen alleenstaande vrouwen zich ook inschrijven, al is het maar om te ontdekken of bdsm wel iets voor jou kan betekenen.

Inschrijvingsgeld is nog niet bepaald, maar zal vermoedelijk rond de 200euro (50euro voor alleenstaande vrouwen) liggen om toch de grote bulk van de vaste kosten te dekken

contact opnemen kan via de webMaster van deze site of binnenkort op www.bdsmschool.net

de SM-Rector
Piet

3 opmerkingen:

 1. Beste Kris

  Ik heb een minimale ervaring met BDSM daar mijn man hier niet voor volledig openstaat en zijn grenzen niet wil verleggen.
  Ik daarentegen wil mijn grenzen wel verleggen.
  Ik las hierboven over de BDSM school maar de link werkt niet(meer).
  Waar kan ik terecht om mijn honger te stillen?

  Een nieuwsgierige beginneling

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kan altijd mailen naar crakske@gmail.com, afhankelijk van waar je woont kunnen er oplossingen gevonden worden.
   de voorkeur gaat meestal uit naar een Meester, liefst na een opgebouwd vertrouwen, niet te ver van jou woont uit praktische overwegingen. Er zijn enorm veel meisjes/dames in jouw situatie, vaak met een gezonde liefdevolle thuisomgeving, maar op bdsm-vlak vaak onbegrepen.

   Verwijderen
 2. word er ook op de school zelf straffen gegeven als nablijven en strafregels en met de liniaal op je blote billen. Dat hoort er wel by met zulke scholen. Dan zal het my wel gebeuren als school jochie in een korte schoolbroek lessen volgen en als ik stout ben en niet my best doe nablijven en strafregels schrijven

  BeantwoordenVerwijderen