copypast_protection

zondag 1 juli 2012

Hoe Ik een Vrouw opleid (buiten de lesuren)

Hoe Ik een Vrouw opleid (buiten de lesuren)
    door Meester Seavtinal

In de samenleving waar onze vrouwen tegenwoordig in leven, worden ze vaak gedwongen om zich op een onnatuurlijke, tegen hun persoonlijkheid indruisende, manier aan te passen. Hun onderdanige natuur wordt meestal niet geaccepteerd...


De meeste vrouwen houden ervan om seksueel gedomineerd te worden, en zeer vele vinden er zelfs plezier in om behandeld te worden als een goedkope, onderdanige slet.

De meest natuurlijke positie van de vrouw, economische onafhankelijk misschien niet meegerekend, is om de eigendom van haar Man te zijn. Daarom beschouw Ik mezelf ook meer als een soort van vrouwelijke de-programmeur.


Ik bevrijd vrouwen van hun ge-brainwashed bestaan zodat ze zelf leren ontdekken hoe ze zich vanbinnen voelen. Ik vat die training een beetje op zoals je een hond zou opleiden, en bevrijd hun daarom eerst van elk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect.

Eens Ik dat hebt afgerond, heb Ik gemerkt dat de vrouwen er enorm van gaan genieten. Het genot bestaat erin dat ze ontdekken dat alles wat de maatschappij hen vanaf hun jeugd vertelde, gelogen is: dat ze geen man nodig hebben, dat ze gelijk zijn aan de man, dat een vrouw alles kan wat een man kan en zelfs nog beter...


Op dit moment, ben Ik een 22-jarig meisje aan het trainen van een bevriende Meester. Een voorsmaakje van de regels die Ik haar opleg zijn:
- maak het bed elke dag op
- poets je tanden 2x per dag
- neem je pil elke dag
- taken zoals de badkamer kuisen en Me te eten geven.

In essentie, haar dus een beetje als een kind behandelen. En, natuurlijk moet Ik haar straffen als ze deze eenvoudige regels niet kan bijhouden. Ik doe dan nooit iets wat ze mogelijk graag heeft, zoals billenkoek geven. In plaats daarvan neem Ik iets weg waar ze ECHT plezier aan beleefd. (Ik ben bijvoorbeeld uitzonderlijk goed in orale seks, dus dat wegnemen is een grote motivator).


Hierna, laat Ik haar vernederende en ruige sexuele taken laten uitvoeren, of ze dat nu ziet zitten of niet. De meeste vrouwen komen er vrij snel achter, tot hun grote verbazing, dat ze van genieten om hard aangepakt en vernederd te worden.En, dan is er natuurlijk nog geen tekort aan vrouwen die, zelfs al zijn het sterke carriere vrouwen die hun dagen doorbrengen met het domineren van mannen, er plezier uit putten om dan vernederd en gedomineerd te worden door Mij, achter gesloten deuren.


Dan zijn er natuurlijk ook nog, ongeveer 1 derde van de vrouwen, die graag mannen domineren, maar die kan je best als Dom links laten liggen. De meeste vrouwen, die van mannen houden, zullen er enorm van opgewonden geraken om gedomineerd te worden, gegeven de juiste kansen en omkadering.

Zelfs bij vrouwelijke paarden heb Ik vaak gezien dat ze enorm genoten van ruwe sex.
Het mannelijke paard beet hen, en het vrouwelijke paard nam het als een symbool van haar onderwerping aan de hengst.
Dit is essentieel wat Ik doe bij Mijn subjes. Ik begin met haar te bijten, op steeds moeilijkere en oplopend vernederende manieren, en zij accepteren dit dan altijd als een teken van hun onderwerping.


De makkelijkste manier om te beginnen is met de orale sex, Ik ga er tegenwoordig van uit dat orale sex geven voor een vrouw een 2e natuur is. Het zogenaamde ‘sex-positivisme’ is een reply op het feit dat vrouwen nu capable genoeg zijn om met mannen te kunnen werken, maar het is een feit dat de meest natuurlijke vrouwelijke einddoel blijft, om het sexvlees van haar Dominante man te zijn. Sex-positivisme feminisme klinkt natuurlijk beter iets beter.

Wat Ik dan met de orale sex zeker doe is om haar steeds harder en harder in de mond te neuken. Op een gegeven punt begint ze dan te kokhalzen op Mijn pik, en beginnen ze te kwijlen als een oudje. Nadat Ik haar dan bijna zie overgeven op Mijn lul, probeer Ik het favoriete porno standje, draai haar op de rug met haar hoofd naar achteren terwijl Ik haar mond neuk als een kut. Ik beantwoord orale sex zeker niet altijd, en leg haar dan uit dat ze 3 neuk-gaten heeft in haar lichaam, en dat ze het niet verdient om klaar-te-komen als Ik de grote toer nog niet heb gedaan.


Af en toe sla ik haar dan ook. Om één of de andere reden mag je niet altijd een vrouw slaan, maar Ik kom er altijd mee weg als Mijn pik in haar is op dat moment. Dan sla en spuw Ik haar in het gezicht en elke keer dat ze weerstand biedt bij het in haar keel beuken, leg Ik haar uit dat het negatief-en-positief versterken essentieel is om goed te worden in sex, en dat pijn en vernederingen slechts een onderdeel zijn in dat proces.

Als ze klaagt over het feit dat ze moet leren deepthroaten (kokhalzen is gewoon wreed geil, dus maakt het echt niet uit of ze het ooit leert), dan noem haar gewoon een preutse, die, zoals andere vrouwen wel, niet van sex houdt.


Hierna, eenmaal ze gewend is geraakt om lekker af te zien voor Mijn genot, begin Ik met haar te neuken in de kont. In het begin in ‘t klein natuurlijk, Ik wil haar niet helemaal de schrik van haar leven bezorgen. Maar dan begin Ik geleidelijk aan de grootte van het speelgoed in haar kont te vergroten en vergroten.
Dan, door oefenening en vermindering van glijmiddel, begin Ik haar gewoon te neuken door eens goed te spuwen in haar kont-gat. Ook hierna verminder Ik geleidelijk aan de tijd die Ik spendeer aan haar in de kut te neuken en voila, haar sexueel genot doet er niet meer toe, zij is herleid tot de pure essentie, een lekker stuk neuk-vlees en Ik neuk gewoon de gaatjes die Ik wil neuken.

Wanneer Ik begin met haar te kontneuken, dat is het moment wanneer Ik haar een halsband laat dragen. Eerst de halsband en wanneer Ik denk dat ze klaar is, doe Ik er een leiband aan. Ik trek dan vaak aan de leiband wanneer Ik haar neuk en rondleid. Uiteindelijk laat Ik haar dan kruipen en uiteindelijk, kan laat Ik haar uit een voederblik.


Nu dat ze het ok vind om sexueel gedomineerd te worden, begin Ik met haar orgasmes te controlleren. Ik laat haar om toestemming vragen om te komen en weiger het vaak genoeg zodat ze niet meer dan 2x per week klaarkomt. Door dit te doen, win Ik de controle over haar wanneer we geen seks heeft.

Af en toe moet Ik haar natuurlijk ook een beetje opgeilen, wat de sleutel is om haar te controlleren. Hierna, heb Ik haar echt in Mijn bezit en laat Ik haar sexy lingerie dragen onder haar kleding voor het werk of moet ze een butt-plug dragen op het etentje voor volgende week. Hierna tracht Ik zo snel mogelijk, kont-naar-mond (ass-to-mouth) te introduceren, omdat het zeer moeilijk is voor een vrouw, eenmaal Ik haar dagdagelijks begint te controlleren, voor welke reden dit mag zijn, haar onderwerrping net iets gemakkelijk wordt.

Uiteindelijk vertel Ik wat ze moet dragen, en bestel Ik voor haar tijdens restaurant bezoeken, en vraag haar uiteindelijk verder en verder toe te geven tot ze gekluisterd aan mijn voeten ligt. Wanneer Ik haar dan neuk, breek Ik haar verder af, schrijf “Neuk mij” of “anale hoer” op haar met lipstick of fluo-stift (leuk in het donker tijdens een gang-bang btw).

Dan vertel Ik haar wanneer we wel en geen gebruik kan maken van de badkamer. En op een dag vertel Ik haar dan dat we niet mag plassen, totdat ze opzichzelf plast. Dan leid Ik haar in de spiegel en vertel haar hoe ongelooflijk degoutant ze is en hoe Ik het niet kan geloven hoe ze zo laag is kunnen vallen.

Dan laat Ik haar in de spiegel kijken en zeggen “ik ben een domme neuk-hoer en ik hou er van om in mijn eigen pis te zitten.”

Op dit punt begin Ik dan op haar te urineren voor slecht gedrag of leen ik haar uit aan andere Meesters. Geloof me, ze zal er elke minuut van genieten als je geduldig, intelligent en attent bent.

Indien ‘jij’ graag als vrouwelijke slavin wordt opgeleid of je wil je vrouw dit laten ondergaan, geef Me dan een seintje.


Tussen de tekst vind je een paar posities, uit het land van Gor, die Ik Mijn kajira's bijbreng tijdens Mijn cursussen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten