copypast_protection

woensdag 15 juni 2011

regels voor een slavin

wens je ooit mijn slavin te zijn en heb je nood aan enkele regels, kan je devolgende opvolgen:
(zijn onderhandelbaar)

1) Ik dien en gehoorzaam mijn Meester.

2) Ik eer mijn Meester als persoon , de gedachten van mijn Meester en zijn lichaam.

3) Ik erken zonder enige twijfel de macht, die mijn Meester over mij bezit.

4) Mijn enige doel is het, om voor mijn Meester de perfecte slavin te zijn. Al mijn gedachten en handelingen zijn ondergeschikt aan dit doel.

5) Ik vertrouw mijn Meester. Hij weet wat voor mij het beste is, hij beslist voor en over mij en waakt over mijn gezondheid.

6) Ik ben een object van mijn Meester. Mijn lichaam en geest zijn het eigendom van mijn Meester.

7) Door mijn Meester krijg ik kracht om voor hem een goede slavin te zijn.

8) Ik leg mijn wil af en neem de mening en doelen van mijn Meester aan.


9) Mijn beslissingen worden gebasseerd op, of ze mijn Meester in zijn doelen steunen en in zijn ogen goedgekeurd worden.

10)Ik begrijp dat ik nooit aan de hoge eisen van mijn Meester kan voldoen. Toch probeer ik met wat in mijn macht ligt en op  elke tijd dit doel naderbij te komen

11) Ik gedraag me altijd zoals het mijn positie als slavin van mijn Meester betaamd.

12) Ook als mijn Meester niet anwezig is zal ik mij net zo gedragen als in zijn aanwezigheid.

13) Ik zal mijn Meester nooit recht in de ogen kijken het zij den het is geoorloofd. Mijn blik is in aanwezigheid van mijn Meester steeds naar de grond gericht.

14) Ik zal mijn Meester nooit ongevraagd aanspreken om wensen en meningen te uiten. Moet ik mijn Meester om een bepalde reden aanspreken, zal ik hem steeds om toestemming vragen.


15) Mijn gedrag in gezelschap is altijd zo dat men niet ziet dat wij aan BDSM doen. Toch zal ik mij ook in gezelschap erom bemoeien dat mijn Meester altijd in mij zijn slavin ziet.
16) Het staat mijn Meester vrij mij naar believen te straffen.
17) Ik begrijp dat straf een middel is, om van mij een betere slavin te maken en zie daarom elke straf als iets belangrijks en hulp voor mij.
18) Ik zal nooit tegen de vorm van de straf of de zwaarte protesteren, zij het in woorden of gedachten. Het ligt volledig bij mijn Meester om de straf te bepalen.
19) Ik zal elke mij opgelegde straf deemoedig aannemen. Zou de straf een handeling van mij benodigen zal ik deze handeling zo snel als het in mijn macht ligt doen.
20) Omdat ik begrijp dat straf een belangrijk middel voor mijn opvoeding als slavin dient, zal ik mij na elke straf van mijn Meester daarvoor eerlijk bedanken. Ik zal mijn Meester mijn gevoelens tijdens de straf vertellen en zal hem vertellen hoe ik mij in de toekomst gedragen zal.
21) Mijn lichaam is het grootste geschenk dat ik mijn Meester geven kan. Ik geef hem mijn lichaam als zijn eigendom.
22) Ik zal alles doen om mijn lichaam als het eigendom van mijn Meester fit te houden. Ik let erop dat ik gezond eet, op mijn gezondheid en voldoende beweging.
23) Ik weet, dat mijn lichaam zwak is en mijn Meester me telkens weer de grenzen zal laten zien. Ik zal alles doen wat in mijn macht ligt, om deze grenzen zo ver mogelijk te verschuiven om zo de eisen van mijn Meester beter te kunnen benaderen.
24) Ik zorg voor mijn lichaam zodat mijn Meester er steeds van genieten kan. Ik let erop met uitzondering van mijn hoofdhaar geen beharing op mijn lichaam geoorloofd is.Zou om een belangrijke reden schaamhaar niet weg kunnen, dan hou ik ze in verzorgde korte toestand. Ook in dit geval moet de venusheuvel en de plaats om de anus haarvrij te zijn.
25) Ik informeer mijn Meester, wanneer ik mijn maandelijkse periode heb en wanneer deze afgelopen is. In deze tijd zorg ik voor de groots mogelijke reinheid en ben me er terdege van bewust dat ik deze beperking van toegang voor mijn Meester door bijzonder mijn best te doen goed te maken.
26) Mijn lichaam moet steeds  de ogen van mijn Meester altijd behagen, ik onderneem zodoende alles, om het voor hem attractief als mogelijk te presenteren.
27) Indien mijn Meester mij niet anders heeft bevolen, ben ik in zijn aanwezigheid altijd mooi opgemaakt, mijn hoofdhaar draag ik open en draag ik geen sieraden die ik niet van mijn Meester gekregen heb.
28) Mijn borsten zijn het zichtbaarste teken van mijn sexualiteit. Ik let erop, dat mijn tepels steeds stijf zijn. Eventueel vraag ik toestemming van mijn Meester om ze zelf in die toestand te mogen brengen.
29) Mijn vagina is de sleutel van mijn sexualiteit. Ik let erop dat de kleine schaamlippen en de clitorisvoorhuid in aanwezigheid van mijn Meester zichtbaar zijn. Eventueel vraag ik mijn Meester toestemming om ze zelf in deze toestand te mogen brengen.
30) Mijn anus is eveneens een toegang tot mijn lichaam voor mijn Meester. Ik let erop, mijn darmen op tijd te legen en deze toegang goed geolied te houden.
31) Mijn lichaam is het grootste geschenk dat ik mijn Meester geven kan. Ik ben trots op mijn lichaam en zal het altijd als het voor mij mogelijk is naakt laten zien.
32) Zou naaktheid om een goede reden niet mogelijk zijn, dan let ik erop, dat mijn kleding mijn lichaamsvormen goed tot gelding brengt en mijn Meester een makkelijke toegang tot mijn lichaam mogelijk maakt.
33) Het dragen van een bh is mij verboden net zoals het dragen van panty's. In dien het kouder weer is dan draag ik hold up panty's.
34) Als het mij niet mogelijk is om in aanwezigheid van mijn Meester naakt te zijn dan is het dragen van een slip verboden. Hier geld de grondregel dat alleen 1 kledingstuk mijn borsten en vagina mag bedekken.
35) Bij de aankoop van nieuwe kleren let ik erop, of ze mijn plaats als slavin onderstrepen. Uit de kleding die al in mijn bezit is sorteer ik alle kleding die mijn Meester geen snelle toegang mogelijk zouden maken of inet erotisch zijn. Daartoe behoort onder andere broeken , blouses met  veel knopen en t-shirts, die mijn lichaamsvormen zouden verdekken. Schoenen zonder hakken zijn verboden.
36) Ook in gezelschap gedraag ik me zo, dat mijn Meester ien alle tijden herkennen kan dat ik zijn slavin ben.
37) Het over elkaar doen van mijn benen is mij verboden. Ik heb steeds de benen licht gespreid te houden, zonder vulgair te lijken.
38) Het over elkaar slaan van mijn armen is mij verboden, net zoals het mij verboden is de borst en vaginagebied met de handen te bedekken. Bij het staan hou ik de handen, indien mogelijk, op de rug.
39) Het aanraken van mijn lichaam met de handen ( vooral de haren, het gezicht en de benen) is mij verboden. Zou het nodig zijn dan vraag ik mijn Meester onopvallend om toestemming.
40) Indien we op een nieuwe plaats in gezelschap komen probeer ik zelfstandig naar een plaats te zoeken, waar ik in gezelschap onopvallend mij naakt aan mijn Meester kan tonen. Als ik zo een plaats gevonden heb vertel ik het aan mijn Meester.
41) Mijn seksualiteit is een groot bestanddeel van mijn persoonlijkheid als slavin.
42) Ik zal mijn gedachten erop trainen, dat mijn sexualiteit en mijn plaats als slavin tot een eenheid versmelten. Sexueele gedachtes zonder SMinhoud zal ik vermijden.


43) Ik zal me alleen dan erotisch aanraken als mijn Meester hierin toestemt, zij het aan mijn borsten, aan mijn vagina, aan mijn billen of aan een andere plaats aan waar ik erotisch gevoelig ben.
44) Ik zal alleen dan een orgasme krijgen, als mijn Meester hierin toestemt. Door gerichte oefeningen zal ik proberen het tijdstip van mijn orgasme te versnellen of te vertragen.
45) Ik begrijp dat een orgasme, gelijk op welke aard, een geschenk van imjn Meester is. Ik zal hem derhalve voor elk orgasme dat ik krijg, ongeacht in welke situstie en door wie ook, een bericht geven, waarin  ik hem voor zijn geschenk bedank en hem mijn gevoelens en emoties beschrijf.
46) Een van mijn belangrijkste opgaves is het, mijn Meester sexueel op te winden. Ik concentreer daarom al mijn denken en handelen daarop.
47) Ik doe alles wat in mijn macht ligt, om de plaatsen bij mijn Meester te ontdekken waar hij seksueel geprikkeld wordt.
48) De penis van mijn Meester is het centrum van mijn gedachten en handelen. Altijd als ik toestemming heb, zal ik dit lichaamsdeel aanraken, strelen, bij mij naar binnen leiden of kussen.
49) De sperma is het intiemste, wat ik van mijn Meester krijgen kan. Zou mijn Meester  zijn sperma in mijn mond willen spuiten, dan zal ik zorgen dat er nooit een druppel daarvan verloren gaat. In elke andere situatie zal ik ervoor zorgen dat, de grootst mogelijke hoeveelheid van dit sperma in of aan mij blijft.
50) De sexuele bevrediging van mijn Meester is mijn belangrijkste doel als slavin. Mijn eigen behoeftes, mijn wensen en mijn opwinding zijn hier ondergeschikt aan worden geplaatst.
51) Ik begrijp, dat mijn Meester steeds over mijn veiligheid waakt en dank hem daarvoor.
52) Mijn Meester zal altijd proberen, mijn persoonlijke grenzen te bereiken en te verleggen. Altijd als het mij mogelijk is, waarschuw ik mijn Meester door mijn gedrag hoe dicht ik bij een grens ben.
53) Voor het geval dat mijn Meester onbewust over een grens gaat heb ik mijn stopwoord. Ik weet dat het gebruik van een stopwoord noodzakelijk zijn kan maar zal het alleen gebruiken als het niet anders kan.
54) Ik weet dat mijn Meester op mijn veiligheid en gezondheid let, korte tekenen van mijn slavin zijn, zoals bv striemen draag ik met trots en dank mijn Meester voor deze eer, om ze te mogen dragen.
55) Als mijn Meester een langdurig teken op mijn lichaam wil, zal hij mij dit zeggen en mijn toestemming vragen. Als het mij mogelijk is zal ik zelfstandig om zo een teken vragen.
56) Als slavin gedraag ik me steeds zo, dat mijn Meester in het bijzijn van andere Meesters, Meesterressen, slavinnen of slaven trots op mij is.
57) Zou mijn Meester het voor mij als slavin aan een andere Meester of Meesteres uitlenen, zal ik die dienen in de gelijke aard en wijze als ik mijn Meester dien.
58) Zou mijn Meester het voor mij als slavin aan een andere Meester of Meesteres uitlenen zal ik die dien in de gelijke aard en wijze als ik mijn Meester dien.
59) Indien mijn Meester het mij zou veroorloven, om met een andere Meesteres of met een slavin erotisch contact heb, dan zal ik alles doen wat in mijn macht ligt, om deze Meesteres of slavin seksueel te bevredigen net zoals bij mijn Meester is.
60) Alhoewel mijn Meester mij uitlenen kan en andere mij straffen mogen met toestemming van mijn Meester, blijven mijn gedachten bij mijn Meester. Elke aanraking en elke straf van een ander mens zal ik zo voelen, alsof deze van mijn Meester is.
61) Ik zal mijn regels dagelijks opnoemen en de zin van de regels zo als mogelijk in prenten.
62) Ik zal dagelijks ervoor zorgen dat mijn lichaam een vreugde voor het oog van mijn Meester is. Daaronder vallen het dagelijks reinigen van mijn lichaam, het scheren en de dagelijkse oefeningen om mijn lichaam fit te houden .
63) Ik zal dagelijks mijn posities en mijn strafposities oefenen om te proberen ze nog beter en voor langere tijd te kunnen.
64) Voor zover mijn Meester mij niets anders beveelt, zal ik mijn dagelijks een keertje zelfbevredigen met de gedachten aan hem.
65) Ik zal dagelijks een dagboek bijhouden , waarin ik mijn dagelijkse opgaven en mijn gedachten, wensen, fouten en eventuele straffen op schrijf. Ik ben trots als mijn Meester dit dagboek leest.
66) Ik dank mijn Meester voor elke straf omdat ik daardoor een nog betere slavin kan worden.
67) Ik zal elke vorm van straf, in het bijzonder elke correctie, vrijwillig ondergaan en er zelf om vragen, als ik een fot heb gemaakt.
68) Voor zover mijn Meester het niet anders wenst, zal ik mijn pijn tijdens een straf duidelijk maken d.m.v. geluid en gebaren.
69) Over de hardheid en vorm van de straf beslist alleen mijn Meester. Ik heb echter het recht om om een verzwaring van mijn straf te vragen.
70) Ik zal nooit om een kwijtschelding van een straf of verlichting vragen, om welke reden dan ook

1 opmerking: