copypast_protection

zondag 22 mei 2011

contact gevens Meester Seavtinal alias Crakske

Who the fuck is Seavtinal?

We hebben veel grijze tinten in BDSM, maar hopelijk kom je hier dichter bij het licht.

A King by Day, A slut-trainer by Night

In het kort:- bdsm-enthousiast met meer dan 15 jaar aan enthousiast bdsm'en
- organisator van feestjes en events voor jongeren die van bdsm houden.
- oprichter van de bdsm-school www.bdsmschool.net (nog onder constructie)
- bdsm blogger, belgische (vlaamse) schrijver
- gefasineerd door bondage (shibari..), organiseer ook stages naar Japan
  (waar trouwens de moderne roots van BDSM liggen)
- organisator van bdsm evenementen, regelt afspraakjes tussen bdsm-geintresseerden.
- ben ook een gerespecteerd amateur BDSM-fotograaf en bekend onder een vrij bekend pseudoniem dat Ik niet op de site kan kenbaar maken
- ook aan verschillende sites (o.a. Wikipedia, bdsmzaken ...) verleen Ik soms medewerking

wat kan Ik je bieden?
een duistere wereld
vol erotiek, spanning, passie, lust en indien je wil ook pijn (geen extremen),
van jou een nog onderdaniger meisje te maken,
en elke japanse en europese bondage techniek op jou uitproberen die er bestaat.


Schoonheid bij een subje bestaat voor Mij uit: vrouwelijkheid, onderdanigheid.
Natuurlijk staan vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid centraal in elke relatie, zeker een BDSM-relatie. Indien je dus nog nooit eerder met BDSM in contact kwam, ga Ik eerst kijken naar je voorkeuren/afkeuren en hoe we jou fantasien kunnen tot leven laten komen.

Vanwaar de naam Seavtinall?

Seavtinal is een contaminatie van 4 woorden, waaronder mijn echte achternaam, een paar andere, en het woord Shaitan/Saïtan, waar ons woord Satan is van afgeleid, maar dat uit het oud Arabisch komt en eigenlijk 'vreemdeling' wil zeggen. Misschien bekt de naam niet zo lekker, maar ik wou zeker een originele naam, die ook een connectie met Mijn real-life leven bevat.

email: crakske@gmail.com
google+ profiel: https://plus.google.com/101812314721705781770/posts
fetlife-profiel: https://fetlife.com/users/989141 (nog maar recentelijk)

Mijn bio:
Heterosexueel
1m86
32j
sportief
Leidinggevende in de Mode wereld.
wonend te Mechelen (tussen Antwerpen en Brussel)


Persoonlijk beschouw Ik Me:
Open minded
Respectvol
Klasse
Intelligent
Hard, maar zacht wanneer écht nodig


In het lang:
Ik noem mij graag Meester/BDSM-schrijver. Niet omdat mijn schrijfkunsten nu zo meesterlijk zijn – ik doe mijn best, maar het kan altijd beter – maar omdat ik overwegend (maar niet uitsluitend) vanuit mijn ervaringen als dominant over SM schrijf.

Mijn blog is in oorsprong bedoeld als visitekaartje van mijn activiteiten als DOENER, en daarom gaat het bdsmdagboek meer over mijn rol als dominant in het edele SM-spel. Om me daarom nog beter te leren kennen heb ik daarom een korte schets van mijn SM-ontwikkeling toegevoegd.

Over Seavtinal als de BDSM-doener doen de nodige verhalen de ronde in ‘het wereldje’. Voor wat betreft realiteitsgehalte variëren deze verhalen van volledig waar tot volledig verzonnen.

Ik zal niet ontkennen dat met name een aantal verhalen van de laatste categorie door mijzelf in omloop zijn gebracht. Mensen op het verkeerde been zetten is een slechte eigenschap, maar soms kan ik het niet laten. Mijn spel-partners kunnendaarover meepraten...

Een tweede reden is, dat de vaderlandse SM-scene zo hier en daar van roddels aan elkaar hangt, en dan kun je het initiatief maar beter naar je toe trekken.

Niettemin is deze blog vooral bedoeld om u wat meer inzicht te geven, en in ieder geval een deel van de storende achtergrondruis te elimineren. Mocht u, gewaardeerde bezoeker (m/v) van deze website, desondanks nog vragen hebben, dan bent u welkom die per e-mail aan mij te stellen.

Mijn SM-ontwikkeling

De oorsprong van mijn belangstelling voor BDSM en fetishisme – voor mij een twee-eenheid – is nog vanuit mijn jeugd. Eigenlijk kan ik mij niet heugen dat ik er géén belangstelling voor had, en mijn vroegste herinnering gaat terug tot de kleutertijd. Pas in de puberteit echter kon ik de bijbehorende gevoelens en fantasieën ook als zodanig benoemen.

Dat was op het nippertje, want ik deed mijn eerste echte ervaring op terwijl ik nog op de middelbare school zat. Ik werd verliefd zoals alleen een puber verliefd kan worden, en wel op een vreselijk lieve en bizarre dame die ruim tien jaar ouder was.

Om eerlijk te zijn was mijn inbreng beduidend minder dominant dan vandaag de dag, ook al omdat zij het overwicht der jaren had. In feite was ik gewoon haar lustslaafje, maar daar had ik geen enkel bezwaar tegen. Een spannende en leerzame tijd, die ik voor geen goud had willen missen. Haar invloed doet zich nog steeds gelden, getuige o.a. mijn voorliefde voor slavinnen in klassieke lingerie, hoerige rokjes en neuk-me-botjes. Ze moest eens weten...

Een paar jaar later kwam onvermijdelijk de échte ‘aard van het beestje’ boven, en sindsdien sta ik aan de goede kant van de zweep, die van het handvat.

In theorie sluit ik overigens niet uit dat ik ooit in de juiste dominante dame mijn meerdere zal moeten erkennen, maar in de praktijk acht ik de kans daarop nihil. Kwestie van de verkeerde karakter-eigenschappen.

Door deze zelfde karaktereigenschappen stel ik ook hoge eisen, aan mijn gezelschap in het algemeen, en aan mijn slavinnen in het bijzonder. Geen hogere dan ik aan mezelf stel in feite, maar kennelijk zit ik daarmee toch dermate ‘hoog in de markt’ dat de spoeling behoorlijk dun is. Het zij zo! Mijn motto is al jaren ‘Beter geen slavin dan een slechte!’, en de ervaring heeft geleerd dat hieraan concessies doen onherroepelijk op teleurstellingen uitdraait. Daarom bij deze ook een oproep om je te laten meten aan Mijn hoge standaard!

Omdat het omgaan met meerdere slavinnen interessanter is voor Mij als Meester, ben Ik de laatste tijd nog meer dan vroeger ben aangewezen op externe slavinnen om mijn armspieren getraind te houden. En mijn zwepen soepel. Dat het moeilijk is om geschikte slavinnen te vinden, heeft uiteraard weer te maken met de eerdergenoemde eisen die ik stel.

Behalve deze real life ervaringen zijn er nog een aantal factoren van belang (geweest) voor mijn SM-ontwikkeling.

Onder anderen het ontdekken, kopen, en lezen van mijn eerste nummer van Massad (nummer 50) eind jaren 80, het in ruwweg diezelfde tijd zien van de eerste Histoire d’O-verfilming en aansluitend de aanschaf van Guido Crepax’ stripversie, en de ontdekking van de werken van John Willie hebben een zware stempel gedrukt. Last but not least zijn daar de verschillende slavinnen geweest waarmee Ik kortere of langere tijd een Meester/slavin-verhouding heb gehad, en die mij zonder uitzondering vooral veel zelfkennis hebben laten opdoen.

Bloggen over SM

Bloggen over zaken die mij boeien is een tweede natuur. Al op de basisschool werden opstellen van mij in de klas voorgelezen – heel gênant op die leeftijd! – en later werkte ik mee aan, en stond in veel gevallen aan de wieg van, een aantal verenigings- en clubbladen.

Bij mijn eerste werkgever, een grote krant, blies ik een deel van de krant nieuw leven in, en bleef zo’n tien jaar betrokken bij de redactie. Behalve van schrijven op zich, heb ik daardoor ook de nodige kennis opgedaan van het ontwerp- en productieproces van kranten, magazines en internet-websites.

De ontwikkelingen staan niet stil, en inmiddels heb ik ook bemoeienissen met de website van mijn werkgever, het bedrijfs-intranet, sociale media, seo en nog wat aanverwante zaken.

Ervaringen, en zeker SM-ervaringen, gaan over emoties. Emoties die ik, de schrijver, probeer over te brengen op u, de lezer(es). Daarbij is een medium nodig, de Nederlandse taal. Dat medium probeer ik zo goed mogelijk, en dus zo foutloos mogelijk, te gebruiken. Dat dit niet voor de volle honderd procent lukt, heeft verschillende redenen.

Natuurlijk, ik streef naar perfectie, maar mijn aangeboren slordigheid verhindert dat ik die ooit zal bereiken. Verder ben ik beslist geen taalpurist, en al helemaal geen fan van het streven om op gezette tijden de spelling aan te passen aan het steeds verder afglijdende taalonderwijs. Tot slot staat het zuiver hanteren van alle taalregels vaak datgene in de weg wat ik als mijn hoofdtaak zie; het overbrengen van emoties.

De regels kennen betekent in mijn geval dus niet dat je ze ook altijd moet toepassen. Bloggen is voor mij een soort schilderen met woorden, en zoals de ene tint een ander gevoel oproept dan de andere, heb ik dat met woorden ook. Het woord 'corset' bij voorbeeld hoor je als 'korset' te schrijven, en 'fetish' als 'fetisj'. Dat ik dit niet doe, komt omdat die woorden in de correcte spelling niet datgene overbrengen wat ik voel. En zo zijn er meer voorbeelden in mijn teksten aan te treffen.

Over Mijn eerste SM-ervaringen schreef ik al zo'n meer dan een decenium geleden. Dat was voor het BDSM-School-magazine, en helaas lever ik geen bijdragen meer aan dit fantastischem niet meer bestaande Leuvense studenten SM-magazine. En de allereerste Leuvense SM-studenten-vereniging, maar, in die tijd waren de geesten nog niet zo vrij, waardoor dit een vooral clandestiene operatie was. 

Mijn moto: ‘A dirty mind is a joy forever!’


Tot slot

Bloggen is een vorm van herbeleven, en zeker in het geval van stoute spelletjes met slavinnen is dat verre van onaangenaam. Daarnaast is het wel eens prettig om alle remmen van de fantasie los te gooien, en te kijken wat er dan op papier komt. Merkwaardig genoeg ontstaan er dan meestal totaal andere verhalen dan mij oorspronkelijk voor ogen stonden. Ook al ben ik nog zo dominant, het verhaal zelf neemt dan de teugels in handen.

Andere voordelen zijn, dat je als BDSM-schrijver op plaatsen komt waar je anders niet zo makkelijk komt, en vooral dat je mooie en boeiende mensen ontmoet op een wijze die in het profane leven ondenkbaar is.

Nadelen zijn er natuurlijk ook. Als bij alle hobby’s gaat er vooral veel tijd in zitten. Dat is wel eens moeilijk, omdat ik naast mijn SM-leven ook een behoorlijk druk ‘profaan’ leven heb. Ook lopen de kosten soms behoorlijk uit de hand, en als daar al opbrengsten tegenover staan, is dat beslist niet in harde Euro’s.

Bloggen is voor mij ook een continu verbeterproces, een manier om Mijn fantasie scherp te houden. In dat licht bezien is het jammer dat feedback van lezers (M/V) nogal schaars is. Sinds ik deze website heb (2009) is daar wel wat verbetering in gekomen, maar het kan natuurlijk altijd beter. Ook een Meester/BDSM-blogger kan tenslotte niet zonder gefundeerde opbouwende kritiek!

De clubs waar Ik soms wel eens langskom zijn:
SteelMoon
Fetish Café
en in de toekomst misschien ook wel eens naar een JongBDSM feestje of event.

Meester Seavtinal/Kris

Meester/Mentor/Coach/BDSM-blogger

Aangezien in SM meestal de slavin haar Meester kiest, heb Ik het u ietwat gemakkelijker gemaakt...
Voor de liefhebbers, Mijn vookeuren in een slavin:

+++ zeer graag, als het kan elke dag
++ graag
+ graag, maar hoeft niet elke dag
- sta er niet om te springen
-- liever niet, behalve bij speciale gelegenheden
--- nooitnatuurlijk zijn dit fetishes om te GEVEN:

Anale sex +++
Billenkoek +++
Begging (van de slavin) ++
Bi-seksualiteit, ++
Bijten (geven) ++
Blinddoeken +
Boeien, alle ++
Breasttorture +
Bondage, alles +
Bukkake +
Cane ++
Collars ++
Cunnilingus +
Cunt Spanking ++
Dienen als neukvlees +++
Dildo, alle ++
Discipline ++
Double penetratie +
Exhibitionisme +
Face Fucking (geven) +
Face slapping (geven) +
Figging +
Golden Shower +
Haar trekken ++
Immobiel maken +
In de hoek staan +
Kaarsen +
Keelneuken ++
Knielen +
Kooien +
Kuisheidsgordel -
Lingerie +
Massages +
Masturbatie +
Mind Fuck ++
Misbruik als eigendom ++
Mondknevels, alle +
Non Communicatie ++
Oogcontact weigeren +
Orgasme, verplicht +
Orgasme, weigeren ++
Orgasme, onthouden korte periode +
Plasseks +
Rimming +
Rollenspel +
Sadisme +++
Spanking, alles +++
Spreidstang ++
Talking dirty, alles ++
Teasing +
Tripple penetratie ++
Vernedering +++
Verplichte kledingkeuze door D +++
Voyeurisme ++
Ben je Nieuwsgierig naar:
Buitenhuis 'spelen', alle vormen ++
Electrotorture +
Emotioneel Sadisme +
Fisting -
Gang Bangs ++
leder ++
korsetten +++
blinddoek ++
handboeien +
kettingen +
lichte bondage +
wasknijpers ++
kaarsen +
lichte pijn +
zwepen +
ademhalingscontrole +
knielen +
laarzen +++
Naaldenspel -
Piercings borsten en geslachtsdeel -

1 opmerking: